Naar boven
Dameskleding | Jurken & Rokken | Catwalk Junkie, Fabienne Chapot, NAKD

Jurken & Rokken

Creëer de perfecte zomerlook met een jurk of rok! Dit seizoen is niet compleet zonder deze items in je garderobe. Combineer je outfit met stoere sneakers of een mooie pump. Bekijk de nieuwe collectie van merken zoals Expresso, Geisha, YAYA en Fabienne Chapot bij Konijnendijk Mode.

Nieuwe collectie jurken & rokken

Op een warme zomerdag is er niets leukers om een mooie jurk of rok aan te hebben. De nieuwe zomercollectie van 2019 is erg leuk. Er zijn veel verschillende soorten jurken en rokken. Ben je op zoek naar lange jurken & rokken, dan kun je terecht bij o.a. de volgende merken: Catwalk Junkie, Fabiënne Chapot en Geisha. En als je op zoek bent naar korte jurken & rokken, dan kan je o.a. bij deze merken terecht: Maison Scotch, Yaya, Sandwich. Kom deze zomer langs bij Konijnendijk Mode om jouw nieuwe items te scoren!

Winkelen bij Konijnendijk Mode

Konijnendijk Mode biedt je een erg ruim assortiment. Je kunt kiezen uit meer dan 150 topmerken die wij voor jou hebben klaar hangen. Je kunt op een ontspannen manier door de winkel lopen en je laten helpen door onze mode adviseurs. Wil je zelf liever een rondje lopen door de winkel? Dat is geen probleem en vraag hulp wanneer je er zelf behoefte aan hebt. Laat jezelf verrassen en inspireren bij Konijnendijk Mode.