Naar boven
Dameskleding | Jassen & Jacks | Expresso, YAYA, Geisha, Tramontana

Jassen & Jacks

Een frisse wind of een zwoele zomeravond, een goede zomerjas is een echte musthave. Berg je warme winterjas op en maak plaats voor een sportief zomerjack of een casual parka. Kies een jas die bij jou past en je bent helemaal klaar voor het zomerseizoen van 2019!

Nieuwe collectie jassen & jacks

Ben je toe aan een leuke, nieuwe zomerjas of jack? Dan is de kans groot dat je slaagt bij Konijnendijk Mode. Konijnendijk Mode heeft een leuke zomercollectie 2019 voor je klaar hangen. Zo zijn de gewatteerde jassen het komende jaar helemaal in. Ook kun je bij ons een toffe regenjas of spijkerjack scoren die altijd handig is om in je kledingkast te hebben. Deze zomer variëren de kleuren van een felle naar een zachte kleur. Wij geven je de keuze o.a. uit de merken: Reset, Superdry, Tramontana.


Arrangementen bij Konijnendijk Mode

Konijnendijk Mode heeft verschillende arrangementen. Zo heeft Konijnendijk Mode een Taxi Arrangement, VIP-Arrangement, Styling Arrangement. Deze arrangementen doen het ook goed als cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag. Je kunt ook jezelf er lekker mee verwennen om heerlijk een dag met fashion bezig te zijn. Ook kunnen wij jou helpen vragen zoals: Welke kleur het beste bij je staat? Met welk kledingstuk je figuur het beste uitkomt? Heb je zulke vragen en wil je daar hulp bij hebben? Dan kun je naast de arrangementen ook kiezen voor de Personal Shopper, Kostuum op Maat en de Online Stylist. Bij Konijnendijk is de mogelijkheid om je kleding te reserveren. Dan zorgen wij dat het voor je in de winkel hangt en dan kun jij op de gewenste tijd naar de winkel komen om het te passen.