Naar boven
Dameskleding | Blousen | Expresso, YAYA, Penn & Ink, Sandwich

Blousen & Tunieken

In dit seizoen kan een blouse of tuniek niet ontbreken in je garderobe. Laat je verrassen door felle kleuren en opvallende prints. Ben je op zoek naar een feestelijke blouse of een mooie basic? Vind jou ideale blouse of tuniek van merken zoals Expresso, YAYA en Fabienne Chapot.

Nieuw collectie Blousen en Tunieken

Blousen en tunieken kunnen het gehele jaar door gedragen worden. In de nieuwe zomercollectie van 2019 bij Konijnendijk Mode zijn er veel leuke blousen & tunieken te verkrijgen. De blousen en tunieken zijn deze zomer zijn erg divers. Van een hele leuke print tot een effen kleur. Het varieert van een animalprint naar een bloemenprint tot een toffe streepprint. Genoeg keuze om jouw kledingkast aan te vullen. Je hebt de keuze uit diverse merken zoals: Geisha, Expresso, Sandwich en nog veel andere merken.

Winkelen bij Konijnendijk Mode

Konijnendijk Mode is een erg gevarieerde winkel voor jong en oud. Ook hebben wij een herenafdeling en een damesafdeling waar je op een rustige en ontspannen manier kunt winkelen. Door ons opgeleide personeel kunnen wij je goed helpen met het vinden van een nieuwe outfit. Uiteraard kun je ook zelf advies vragen wanneer daar behoefte aan is. Bij Konijnendijk Mode heb je de keuze uit verschillende arrangementen zoals: Taxi-Arrangement, VIP-Arrangement, Styling Arrangement, Personal Shopper, Online Styliste en het Kostuum op Maat.