Naar boven
Dameskleding | Blazers | Expresso, YAYA, Geisha, Tramontana

Blazers

We zien de blazer niet alleen in de winter, maar ook in het voorjaar en in de zomer kunnen we niet meer zonder! Dit seizoen zien we blazers in toffe prints en frisse kleuren. De blazer is makkelijk te combineren. Draag hem op een bijpassende pantalon of over een T-shirt op een stoere jeans.

Nieuwe collectie Blazers

Een blazer, ook wel een colbert genoemd, is een perfect kledingstuk om jouw outfit mee af te maken. Een blazer kan een outfit een stuk chiquer maken of juist sportiever. Een blazer kun je overal overheen dragen. Zo kun je het over een blouse, T-shirt of top dragen. Ook kan een blazer goed over een jurk of een rok wat dan direct weer een chique uitstraling geeft. Kijk welke blazer het beste bij jouw past. Je hebt de keuze uit o.a. deze merken: Expresso, Tramontana en Penn & Ink.

Winkelen bij Konijnendijk Mode

Konijnendijk mode ligt op een centrale plek. Zo ligt de winkel in de buurt van Rotterdam. Het is ook makkelijk aan te rijden voor mensen uit Brabant, Zeeland en uiteraard Zuid-Holland. Ook is er bij Konijnendijk mode de gelegenheid om gratis te parkeren. Zo hoef je niet op de tijd te letten en kun je heerlijk ontspannen door de winkel lopen. Voor, tijdens of na het winkelen kun je ook naar ons Grand Café The Ritz. Daar is de mogelijkheid om te genieten van een kopje koffie met een lekker taartje van Koekela. Het eerste kopje koffie of thee is altijd van het huis! Ook kun je bij Grand Café The Ritz lunchen en heb je de keuze uit o.a. : belegde broodjes, huisgemaakte soepen en maaltijdsalades. Ook is er altijd een menu van de maand waar je voor kunt kiezen!