Naar boven
Nieuwe zomercollectie voor dames en heren

Nieuwe collectie

De nieuwe voorjaars- en zomercollectie 2021 is binnen! Begin het voorjaar goed en ontdek de nieuwste mode trends voor dames en heren.
Laat je inspireren en shop je favoriete items! Ook dit seizoen zijn merken zoals, YAYA, Catwalk Junkie en PME Legend verkrijgbaar.

Nieuwe collectie voor dames en heren

De nieuwe collectie voor de dames en de heren is binnen. Keuze uit meer dan 150 merken. Ieder seizoen krijgen wij weer nieuwe collecties binnen. Voor de dames zijn er merken van onder andere Geisha, Dante6, Superdry, YAYA. Voor de heren hebben wij Superdry, Cast Iron, PME Legend en State of Art. In het seizoen komt er elke week wel iets nieuws binnen! Leuke tops, T-shirtjes, broeken, rokken, jurken en jassen. Mis je iets uit een bepaalde collectie? Bel of chat gerust, want voor hetzelfde geld hebben wij het artikel wel in onze winkel in Zuid-Beijerland.

Online en in onze winkel

Shop bij ons veilig, betrouwbaar en gemakkelijk online. Verzending is vanaf € 50,- gratis. Bestellingen kunnen gemakkelijk binnen 14 dagen geretourneerd worden. Wij zorgen ervoor dat het geld zo snel mogelijk weer op je rekening staat.