Naar boven

Zerres

 


Zerres damesmode

ZERRES damesbroeken zijn niet weg te denken uit de broekenwereld. Het is een merk wat wordt gezien als broekenmerk. Broeken zijn daarom ook de specialiteit van dit damesmerk. Zerres is in 1919 ontstaan in Duitsland. Het produceert haar collecties in ateliers in het buitenland die alleen voor dit merk werken. Denk aan Frankrijk, Italië en in Duitsland zelf, die ervoor zorgen dat de kwaliteit de verwachting van de consument overtreft. Het merk richt zich op zelfbewuste dames die houden van goedzittende, comfortabele mode. De slogan van het merk is “We live trousers”.

Groot assortiment broeken

Goed passende broeken is de specialiteit van dit merk. Chino’s, skinny jeans, wijd uitlopende modellen, high waist broeken, linnen stoffen: het assortiment is uitgebreid. Daarnaast zie je in iedere collectie ook broeken met prints. En omdat geen enkele vrouw hetzelfde is, heeft dit merk veel verschillende pasvormen. Zal het je mooier staan wanneer de broek iets korter is of ingenomen wordt? Bij Konijnendijk Mode hebben we een gratis vermaak service.

Zerres heeft grote maten

Het modemerk richt zich op de vrouw die modieus is, maar niet hoeft op te vallen. Wanneer u eenmaal een broek van Zerres in uw kledingkast heeft liggen, wil je niet meer anders. Én het grote voordeel: met een grotere maat (t/m maat 50), vind je ook een broek bij dit modemerk. Leuke combinaties kunnen gemaakt worden met Object of Sandwich.

Winkelmerk

Konijnendijk Mode heeft Zerres nog niet in haar assortiment op haar webshop. Je bent altijd welkom in onze in 4000 m² modewinkel in Zuid-Beijerland. Je vindt Konijnendijk Mode op ongeveer twintig minuten rijden van Rotterdam. Op de afdeling waar de Zerres broeken liggen, staan altijd deskundige medewerkers klaar om de voor jouw beste modellen te adviseren. Vooraf kun je ook bij “Extra advies” een gratis personal shopper reserveren die je meeneemt in haar expertise.