Naar boven

Your Personal Suit

(0)


HET MERK YOUR PERSONAL SUIT

Het verhaal over dit merk begint in 1946. Twee broers, Miel en Janus van Gils, maakte kleding voor slachtoffer van de Tweede Wereldoorlog. Dit deden ze in Dinteloord. Toen het bedrijf was gegroeid, verhuisde ze en begonnen ze aan kinderkleding en later produceerde ze ook herenkleding. Ze gingen de producten outsourcen van Nederland naar België, Portugal en Griekenland. Ze eindigen in Morrocco! Eind jaren zeventig nemen Alwin, Jacques en Ben, (de drie zonen van Miel) het bedrijf geleidelijk over. Ze begrijpen dat kleding meer is dan alleen een stof die je draagt, het is een levensstijl. Ze lanceren het merk Van Gils (niet meer in eigendom van de familie van Gils) dat nog steeds in leven is en de verkoop naar heel Europa uitbreiden. De tweede generatie ging terug naar zijn roots: op maat gemaakte kleding van topkwaliteit. In 1999 werden we het eerste Marokkaanse kledingbedrijf dat ons ISO 9002-certificaat behaalde.

Winkelmerk

Ben je op zoek naar een pak die echt niemand anders heeft? Laat dan een kostuum op maat maken en wees er zeker van dat je een uniek pak draagt! Een kostuum op maat begint al vanaf €449,95. Elke man is verschillend en ieder heeft zo zijn eigen wensen. De een zoekt een pak voor de dag van zijn leven, namelijk zijn bruiloft. De ander een zakelijk pak voor naar het werk of het perfecte pak voor een spetterend feest! Elke speciale gelegenheid vraagt om een bijpassend pak. Onze Henri heeft jaren lange ervaring en adviseert je graag bij het pak van je dromen.

Je hebt de keus uit tientallen stoffen, knopen, stiksels, voeringen, knoopsgaten en modellen. Daarnaast word je van top tot teen opgemeten, zodat je pak als gegoten zit! Maak jouw pak extra persoonlijk door een tekst aan de binnenkant van het colbert of onder de kraag te borduren.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK!