Naar boven

Voluspa

(7) (7 artikelen)
Voluspa Bij Konijnendijk Mode zijn we voortdurend op zoek naar manieren om jouw mode-ervaring te verrijken en een vleugje luxe toe te voegen aan je dagelijks leven. Ons geurenmerk Voluspa werkt hier goed aan mee. Voluspa brengt de betoverende wereld van luxe geuren naar jouw thuis! Met een breed scala aan prachtig vormgegeven kaarsen en diffusers biedt Voluspa een unieke en sensuele geurencollectie die perfect aansluit bij Konijnendijk Mode.

Voluspa


Ontdek Voluspa
Bij Konijnendijk Mode zijn we voortdurend op zoek naar manieren om jouw mode-ervaring te verrijken en een vleugje luxe toe te voegen aan je dagelijks leven. Ons geurenmerk Voluspa werkt hier goed aan mee. Voluspa brengt de betoverende wereld van luxe geuren naar jouw thuis! Met een breed scala aan prachtig vormgegeven kaarsen en diffusers biedt Voluspa een unieke en sensuele geurencollectie die perfect aansluit bij Konijnendijk Mode.

Betoverende geuren van Voluspa
De verschillende geuren van Voluspa zijn als geen ander. Met een uitgebreid assortiment zit er voor iedereen een favoriete geur bij. Ontdek geuren zoals: Baltic Amber, Forbidden Fig, Gilt Pomander & Hinoki, Spiced Pumpkin Latte en de nieuwste geur van Voluspa: Temple Moss. Kom langs bij Konijnendijk Mode en ervaar zelf de verschillende geuren van de verrukkelijke collecties van Voluspa.

De opkomst van Voluspa
Voluspa werd geboren uit een diepgewortelde passie voor geuren en schoonheid. Wat begon als een kaarsenmerk in Californië, is uitgegroeid tot een wereldwijd erkend icoon op het gebied van luxe geuren. De naam Voluspa, is afgeleid van een oud Scandinavisch gedicht dat spreekt over de geur van een goddelijk heiligdom, weerspiegelt de diepgaande toewijding van het merk aan de kunst van geurcreatie. Bij Konijnendijk Mode delen we deze passie voor kwaliteit en schoonheid.

Voluspa wordt met trots gepresenteerd in onze Entree/Lobby (direct bij de ingang). Om de luxe geurkaarsen heen vind je ook onze woonassecoires, dames tassen en sieraden! Dus kom gerust langs bij ons in de winkel. Naast de heerlijkste interieurgeuren van Voluspa verkopen wij bij Konijnendijk Mode voornamelijk dames- en hrenkleding van onder andere Digel, Aaiko en Summum.