Naar boven

Van Lier

Bovenstaande afbeelding is een sfeerimpressie. Neem contact op voor de actuele voorraad.

Van Lier sinds 1815

Van Lier is opgericht in het jaar 1815 door een Brabantse familie. Zij begonnen met een schoenenfabriek en zijn uiteindelijk uitgegroeid tot een internationaal merk. Vanwege de hevige concurrentie begon Van Lier al snel met innoveren. De familie reisde de hele wereld over, opzoek naar de beste leerlooierijen.

Chic & comfortabel

Van Lier staat bekend om haar mooie grondstoffen, unieke productietechnieken en bewerkingsmethoden en kleur- en textuurgebruik. Het merk ontwikkelt nieuwe leesten die chic en comfortabel zijn. Zij vinden het belangrijk dat de man waar voor zijn geld krijgt.

De van Lier collectie

De collectie van Van Lier bij Konijnendijk Mode bestaat uit nette en casual herenschoenen. De nette herenschoenen zijn uitermate geschikt voor onder een kostuum. De casual herenschoenen zijn geschikt voor casual outfits, bijvoorbeeld gecombineerd met een overhemd met colbert en een nette jeans.

Van Lier bij Konijnendijk Mode

Dit schoenenmerk kun je vinden in onze winkel waar onze modeadviseurs voor je klaarstaan om jouw favoriete paar Van Lier schoenen te vinden. Je vind dit merk op de schoenenafdeling op de begane grond. Ook vind je op deze afdeling merken als Floris van Bommel en Australian. Is dit niet helemaal jou merk? Je hebt de keuze uit 150 andere modemerken. Er zit vast wel wat voor je tussen!

Van Lier sale

Twee keer per jaar is er sale bij Konijnendijk Mode. Houd jij van koopjesjagen? Dan nodigen wij je van harte uit. Houd onze website en social media in de gaten om op de hoogte te blijven van de exacte data.