Naar boven

Up Shoewear

Bovenstaande afbeelding is een sfeerimpressie. Neem contact op voor de actuele voorraad. 


Up Shoewear: Eco-friendly shoes

Dit merk staat voor natuurlijk comfort. Dit merk maakt prachtige schoenen zonder de planeet te zwaar te belasten. Ook steunen ze hiermee de Stichting Up. Hierdoor werken ze samen aan een betere toekomst voor de planeet en de bewoners.
Up Shoewear staat voor Eco-friendly shoes for positive people. Alle gebruikte materialen en verpakkingen worden zo duurzaam mogelijk gemaakt. Dit doen ze niet alleen uit noodzaak, maar ook als signaal: de duurzame optie is er! Daarnaast steunt Up Shoewear de Stichting UP. Deze Stichting helpt mensen met een verstandelijke beperking mee te draaien in de maatschappij. Dit doen ze door uitdagende dagbesteding te geven. Naast de activiteiten worden de mensen ook actief betrokken bij het creatieproces van de schoenen.

winkelmerk

De damesschoenen van Up vind je op de schoenenafdeling. Op deze afdeling staat het merk gepresenteerd tussen merken als Toral, Peter Kaiser en Toms. In onze winkel van 4000 m2 in Zuid-Beijerland hebben wij ook een restaurant waar je terecht kunt voor een heerlijke lunch of gebak van Koekela. Ook is er een playroom voor de kinderen en kun jij je jas kwijt in onze garderobe. Kom naar onze winkel en beleef dit seizoen met ons!