Naar boven

Tenson

Tenson

Tenson is een Zweeds herenmerk wat in 1951 is opgericht. Het is een jassenmerk voor actieve dames en heren. De ruige natuurlijk van Scandinavië is een inspiratiebron van dit merk. Sportief, functioneel en stoer zijn begrippen die uitstekend bij dit jassenmerk passen.

Outdoorjassen voor dames en heren

De jassen en jacks van Tenson zijn functioneel en modieus. Het doel van dit outdoormerk is om de grootste outdoorspecialist van Europa te worden. De jassen zijn water- en winddicht en daarnaast toch modieus. Het is een mode-item wat goed op kan tegen de Nederlandse winters en regenachtige zomers. 

Zomerjassen en winterjassen

Dit Zweedse merk zorgt voor een hoog draagbaarheidsgehalte. De doelgroep van Tenson houdt van actief buiten zijn. “De man die Tenson draagt is een ‘Man van de Natuur’. Hij houdt van skiën, jagen en vissen met een sigaret in zijn mond. Hij kan niet leven zonder zijn jas. Het liefst zou hij er zelfs in slapen. Het gaat om zo’n half lange jas, met duizenden vakjes om spullen in op te bergen. Tenson is “A way of living”” zegt de oprichter van Tenson. Waarom? Omdat de oprichter besefte dat het de koper van een Tenson jas niet gaat om de specifieke jas, maar om de ervaringen die hij er mee gaat beleven.

Winkelmerk

In de online shop van Konijnendijk Mode is Tenson nog niet te verkrijgen. In de winkel in Zuid-Beijerland is een uitgebreide keus aan Tenson jassen. Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen in ons uitgebreide aanbod.