Naar boven

Supertrash

SuperTrash

Supertrash damesmode

Supertrash is opgericht in 2004 door een dame uit LA. In 2009 heeft Olcay Gulsen het merk Supertrash overgenomen. Voorheen werkte Olcay alleen voor de Europse afdeling. In 2016 is hier een ‘grote zus’ bijgekomen, namelijk St. Studio. Supertrash is speciaal voor stijlvolle dames in de leeftijd van 15 t/m 35 jaar.

Supertrash staat bekend om stijlvolle en trendy kleding. Er wordt gebruikgemaakt van bijzondere stoffen, spannende details en de goede afwerkingen. Ook dit seizoen vind je weer veel prints in de collectie. Je vindt naast kleding ook schoenen, tassen en accessoires. Combineer dit super stylish merk met bijvoorbeeld Nikkie of Maison Scotch.

De collectie van dameskleding bestaat uit flared jeans, streepjes T-shirts, suède jasjes, lange jurken, giletjes, blousjes, rokken, tops en T-shirts. De collectie is opgedeeld in een voorjaarscollectie, zomercollectie, herfstcollectie en wintercollectie. Zo komen heel het jaar door items van Supertrash binnen!

Begin 2017 ging het heel even iets minder met Supertrash. De cijfers van St. Studio vielen tegen en er zijn verkeerde keuzes gemaakt wat betreft de huisbank. In de hoop internationaal verder uit te breiden werd er van huisbank gewisseld, maar helaas was dit achteraf een niet zo slimme keus. Doordat Olcay een echte powervrouw is, krabbelt ze er weer helemaal bovenop.

Trends 2018

Impress dè trend van 2018 waar Suptertrash volkomen bij past! Allerdaagsel glamour voor naar het werk, een feestje of een speciale gelegenheid. Met Supertrash zie je er altijd classy uit. A-lijn jurkjes, flared jeans, leren jasjes, T-shirtjes. Supertrash biedt het dit seizoen allemaal weer aan! Een merk die ook bij de Impress trend past is Nikkie.

Online en in onze winkel

Koop Supertrash veilig, snel en gemakkelijk online. Liever professioneel advies? Kom dan naar onze winkel. In de kelder vind je het merk Supertrash. Hier staat altijd een modeadviseur voor je klaar om je te adviseren. Parkeer je auto gratis voor de deur en geniet van een dagje Konijnendijk Mode. Naast mode vind je bij ons ook schoenen, accessoires en lifestyle artikelen. Tevens kan je genieten van een lekker broodje met iets te drinken. Het eerste kopje koffie of thee is altijd van het huis. Zien we je snel?