Naar boven

Studio AR

(1) (1 artikel)
Studio AR Het merk Studio AR is het label van het Nederlandse modehuis ARMA. Zij maken al sinds 1985 de mooiste lederen kleding. Door de liefde voor het vakmanschap weten zij unieke items te ontwerpen met een mooie pasvorm. Met de kennis die zij hebben over de materialen.
SorterenStudio AR bij Konijnendijk Mode 
Het merk Studio AR is het label van het Nederlandse modehuis ARMA. Zij maken al sinds 1985 de mooiste lederen kleding. Door de liefde voor het vakmanschap weten zij unieke items te ontwerpen met een mooie pasvorm. Met de kennis die zij hebben over de materialen. 

Studio AR: lederen kleding met unieke pasvorm
Studio AR zorgt voor unieke items door steeds te kiezen voor nieuwe kleuren en ontwerpen. Door steeds mee te gaan met de laatste trends heb je altijd een uniek item van hoogwaardige kwaliteit. Als je voor Studio AR kiest heb je altijd een opvallende look met mooie kwaliteit. Ben je op de hoogte van de laatste trends, en wil je altijd op zoek naar unieke items? Ga dan voor Studio AR. Kies bijvoorbeeld voor een lederen broek in olijfgroen, cognac of blauw. Of ben je op zoek naar een tijdloos item? Met een klassiek bikerjack van Studio AR zit je goed. Of ga je liever voor een zakelijke look? Met een zwarte lederen rok kun je zo naar je werk. 

Studio AR bij ons in de winkel
Je bent van harte welkom in onze winkel om dit damesmerk te komen bewonderen. Naast Studio AR bij Konijnendijk Mode zijn nog meer dan 150 andere merken te koop, zoals Rinascimento of Ana Alcazar. We hebben ervaren modeadviseurs die je graag helpen met het uitkiezen van je ideale outfit. Wil je er zeker van zijn dat het gewenste artikel in de winkel hangt? Reserveer nu online en wij hangen het artikel voor je apart. Je kunt het dan in de winkel komen passen. Leuk om u persoonlijk te laten adviseren? Boek één van onze stylingarrangementen.