Naar boven

Samoon


Bovenstaande afbeelding is een sfeerimpressie. Neem contact op voor de actuele voorraad.

 Dit damesmerk vind je in onze winkel!

Net als Taifun komt ook Samoon van dezelfde ontwerpers als het bekende merk Gerry Weber. Daarmee is ook voor vrouwen met een maatje meer een eigen stijl ontwikkeld en zijn er dus erg veel mogelijkheden. Vroeger waren deze dames misschien beperkt, maar vandaag de dag heb je meer keus dan ooit. Het ontwerpteam van Gerry Weber weet haar kwaliteiten in te zetten voor maat 40 tot en met 52. Waardoor de alledaagse en stijlvolle fashion voor iedere dame beschikbaar is. Dit maakt de stijlvolle en eigentijdse mode ook voor vollere vrouwen bereikbaar.

Vrouwelijke en stijlvolle mode 

Ronde vormen worden niet verdoezeld onder wijde jurken. Wees juist trots op jouw vormen en laat ze zien! De pasvormen en snit van de kleding werkt hieraan mee. De nadruk ligt niet alleen op functionaliteit, maar vooral ook op vrouwelijkheid. Dit wordt laten zien door de ontwerpen en materialen waar het damesmode merk mee werkt. Zelfbewust en jonge elegantie zijn kernwoorden voor de items van het merk Samoon.  

De collectie van Samoon

Samoon heeft een erg grote collectie met veel verschillende soorten items. Waardoor je eindeloos kunt combineren. Shirts, blouses, tunieken, jasjes, broeken, rokken. jurken, mantels en jassen. Ook de accessoires mogen niet ontbreken, door de breedte van de collectie slaag je in één keer bij Samoon. Dat zorgt ervoor dat je combinaties kunt maken en kunt variëren. 

Winkelmerk

De mode adviseurs bij Konijnendijk Mode is gespecialiseerd in het adviseren en stylen van klanten die zelf niet weten wat ze precies willen. Maak een afspraak met een van onze modeadviseurs en kom gezellig een dagje langs. Samoon is een erg toegankelijk merk wat beschikbaar is voor veel verschillende type dames. De mode is gevarieerd en is ook nog een functioneel. Je bent daarom van harte welkom in onze winkel in Zuid-Beijerland waar de thee voor je klaarstaat en het parkeren gratis is! Wil je er een gezellig dagje uit van maken? Ga dan voor of na het winkelen genieten in ons restaurant! Het team maakt de heerlijkste gerechten en serveert goede koffie! Het merk vind je op de damesafdeling en hangt tussen de merken Gerry Weber, Taifun, Frank Walder en Expresso.