Naar boven

Reset

Reset

De jassen van Reset

Reset is een Nederlands jassenmerk voor dames en heren en produceert jassen van goede kwaliteit. Door zowel comfort als luxe aan te bieden zijn de jassen erg draagbaar voor een brede doelgroep. De jassen worden ontworpen in een grote collectie met verschillende motieven, materialen, afwerkingen en details. Dat maakt het merk veelzijdig, waardoor het veel fans kent. 

De collectie van Reset

Reset produceert degelijke, stijlvolle dames en heren jassen. In de collectie vind je onder meer bomber jacks, mantels, jassen met ceintuur, donsjassen met of zonder bontkraag, blazers, trenchcoats en leren jacks en jassen. Of ga bijvoorbeeld voor een vrolijke voorjaarsjas in een leuke lentekleur. De meeste jassen zijn verkrijgbaar in een brede maatrange; van S t/m XXL.

Damesjassen en herenjassen

Het merk Reset is zeker het passen waard. De jassen en jacks zijn extra goed bestand tegen het wisselvallige weer. Het ene moment een hevige stortbui, dan weer de zon. Of een hele dag regen. Reset jassen zijn er op gemaakt en blijven dan ook erg lang mooi. Het goed onderhouden van je leren jack verlengt ook nog de levensduur. We adviseren je graag over de juiste aanpak. Onze styliste staan in onze winkel voor u klaar.

Online en in onze winkel

Het grote aanbod jassen van het dames- en herenmerk Reset is ook online te verkrijgen bij Konijnendijk Mode. Je vindt hier een klein deel van het aanbod. Voor onze gehele collectie verwijzen wij je graag naar de winkel. Konijnendijk Mode is gevestigd in Zuid-Beijerland. Dit is een dorpje nabij Rotterdam, Dordrecht, Spijkenisse en het eiland Goeree-Overflakkee. Gemakkelijk te komen, centrale ligging, gratis parkeren en uitstekende service. Naast het grote aanbod aan reset jassen is er een mooie jassen afdeling met diverse merken. Een grote winkel van 4000 m2 biedt een dames en heren afdeling en een mooi restaurant. Benieuwd naar de rest? bekijk hier onze afdelingen! Shop je online? Betaal dan achteraf via Afterpay!