Naar boven

Refined Department

(0)
Refined Department Refined Department is een betaalbaar Nederlands modelabel. Ze blazen leven in uw dagelijkse gelegenheden. Altijd op zoek naar verfrissende ontwerpen met een elegante touch. Met de collecties van Refind Department spelen ze in op de laatste trends. Ze willenh hun klanten verrassen met onze unieke designs in combinatie met mix & match variaties. Dit maakt Refind Department draagbaar voor elke gelegenheid die op je pad komt.


Refined Department is een Nederlands kledingmerk dat bekend staat om verfrissende kledingstukken met een vleugje elegantie. De collectie barst van de kleurrijke stukken, waarmee je een beetje leven in de normale dagen blaast. Een beetje onder het motto; het leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen! En die slingers, die mogen dus best in de vorm van kleurrijke must haves van Refined Department komen.

De collectie van Refined Department benadrukt vrouwelijkheid, maar op een laagdrempelige manier. Dat betekent dat het merk items naar buiten brengt die je voor iedere gelegenheid uit de kast kunt trekken. Onafhankelijk van je leeftijd en je smaak, maar ook van je budget. De vriendelijke prijskaartjes bij elk item zorgen er namelijk voor dat elke portemonnee het mandje kan vullen met Refined Department kledingstukken! Wie een blik op de collectie van Refined Department werpt, ziet het meteen; dit kleurrijke merk houdt wel van een pop of color! Maak de blits met een felgekleurde blazer, bijvoorbeeld. In de trendy kleur hot pink, of juist lavendel lila. Kies er een bijpassend kort broekje bij, en je bent bijna klaar om de deur uit te gaan. Trek er een neutrale top bij aan en afhankelijk van je stemming een paar stoere boots of juist sportieve sneakers.

Je bent van harte welkom in onze winkel om dit damesmerk te komen bewonderen. Naast Refind Department bij Konijnendijk Mode zijn nog meer dan 150 andere merken te koop, zoals Loavies of Sisters point. We hebben ervaren modeadviseurs die je graag helpen met het uitkiezen van je ideale outfit. Wil je er zeker van zijn dat het gewenste artikel in de winkel hangt? Reserveer nu online en wij hangen het artikel voor je apart. Je kunt het dan in de winkel komen passen. Leuk om u persoonlijk te laten adviseren? Boek één van onze stylingarrangementen.