Naar boven

Plus Basics

(30) (30 artikelen)
Plusbasics is een jong Nederlands mode merk, ontstaan door de gedachte dat we op een betere manier met onze kleding kunnen omgaan. Mode voor vrouwen met een maatje meer (maat 40 t/m 52) die zowel sportief als zakelijk voor de dag willen komen. Door de hoge kwaliteit van de kledingitems kan je meerdere seizoenen mee en kan je het met alles combineren. Shop nu Plusbasics online of kom gezellig langs bij Konijnendijk Mode.

Plus Basics 

Plus Basics is een jong Nederlands mode merk, onstaan door de gedachte dat we op een betere manier met onze kleding kunnen omgaan. Mode voor vrouwe met een maatje meer (maat 40 t/m 52) die zowel sportief als zakelijk voor de dag willen komen. Door de hoge kwaliteit van de kledingitems kan je meerdere seizoenen mee en kan je het met alles combineren. Shop nu Plus Basics online of kom gezellig langs bij Konijnendijk Mode.


Accentkleuren

Plus Basics staat met name bekend om zijn accentkleuren. Zo hebben ze zowel in de winter als in de zomer 2 accentkleuren. De kleding is goed te combineren met andere items. De stijl van een kledingstuk heeft onder andere te maken met de print en de pasvorm. Bij Plus Basics is er kleding te vinden in verschillende pasvormen en kleuren. Je kunt bij Plus Basics dan ook kleding vinden in elke stijl waardoor iedereen zijn favoriete kleding items kan scoren van Plus Basics. Wanneer je Plus Basics kleding draagt in de stijl die bij jou past voel je je meteen een stuk zelfverzekerder.


Collectie van Plus Basics

Plus Basics is speciaal voor vrouwen met een maatje meer (maat 40 t/m52). De kleding van Plus Basics beschikt over uitstekende pasvormen, unieke details en materialen van hoge kwaliteit. Door deze eigenschappen creëer je een modebewuste outfit die je net iets meer zelfvertrouwen geeft. Het merk heeft een grote variatie aan items. Hierdoor is er voor elke gelegenheid een outfit te scoren. De collectie van Plus Basics bestaat uit: blazers, blouses, jassen, jurken en meer. Je vindt het merk op de damesafdeling.


Online reserveren én in de winkel

Je bent altijd van harte welkom bij Konijnendijk Mode in Zuid-Beijerland. Rondom de winkel zijn genoeg gratis parkeerplaatsen om een dag rustig te komen winkelen. Binnen Konijnendijk Mode is ook het restaurant aanwezig om een heerlijk kopje koffie of thee te nuttigen. Zin om te lunchen? Bekijk hier alvast de menukaart  van het Grand Café The Ritz.