Naar boven

Plus Basics

(8) (8 artikelen)

Plus Basics 

Plus Basics heeft een hoogwaardige collectie in de kleuren wit, zwart en marine. De kleding is zowel goed te dragen in de zomer als in de winter.


Accentkleuren

Plusbasic staat met name bekend om zijn accentkleuren. Zo hebben ze zowel in de winter als in de zomer 2 accentkleuren. De kleding is goed te combineren met andere items.


Collectie van Plus Basic

De kleding van Plus Basic beschikt over uitstekende pasvormen, unieke details en materialen van hoge kwaliteit. Door deze eigenschappen creëer je een modebewuste outfit die je net iets meer zelfvertrouwen geeft. Het merk heeft een grote variatie aan items. Hierdoor is er voor elke gelegenheid een outfit te scoren. De collectie van Plus Basic bestaat uit: blazers, blouses, jassen, jurken en ga zo maar door. Je vindt het merk op de damesafdeling.


Online reserveren én in de winkel

Je bent altijd van harte welkom bij Konijnendijk Mode in Zuid-Beijerland. Rondom de winkel zijn genoeg gratis parkeerplaatsen om een dag rustig te komen winkelen. Binnen Konijnendijke mode is ook het restaurant aanwezig om een heerlijk kopje koffie of thee te nuttigen. Zin om te lunchen? Bekijk hier alvast de menukaart  van het Grand Café The Ritz