Naar boven

Olymp

OLYMP

De overhemden van Olymp

De herenkleding van Olymp is gemaakt voor de zelfverzekerde man. Mannen die houden van hoogwaardige kleding waarin zij modieus en stijlvol eruit zien. De kleding is ietswat behouden, maar toch opvallend door de bijzondere materialen en details. Daarnaast is het draagcomfort met daarbij de goede pasvorm een belangrijk begrip voor de omschrijving van de kleding. 

Olymp collectie

De collectie bestaat uit vier verschillende lijnen waarbij elke lijn heeft zijn eigen specialiteit heeft. De overhemden Luxor zijn kreukvrij waardoor u deze niet hoeft te strijken. Ideaal dus. Tendenz-shirts hebben de perfecte pasvorm met een hoog draagcomfort. Level Five-overhemden zijn comfortabel dankzij de stretch met wederom een hoog draagcomfort. En Novum is nonchalanter, met meer casual overhemden en polo’s. De collectie van dit heren mode merk bestaat uit overhemden, polo's en stropdassen. De kleuren en materialen zijn op elkaar afgestemd, waardoor je kunt varieren en nieuwe combinaties kunt maken in dezelfde stijl. Geen Olymp item kunnen vinden? Misschien is John Miller of Van Gils ook wel iets voor jou! 

Winkelmerk

Je kunt de Olymp collectie vinden op de herenafdeling in onze winkel! De winkel is gevestigd in Zuid-Beijerland en is van dinsdag t/m zaterdag geopend. Op vrijdag hebben we koopavond en zijn we tot 21.00 uur geopend. Naast dit merk verkopen we 150 andere modemerken waaronder Cast IronSuperdry of Scotch & Soda. Heb je niet veel tijd en wil je snel het perfecte outfit vinden? Dan helpen onze stylistes je graag! Maak dan een afspraak voor het Styling Arrangement. Naast de prachtige herenafdeling is er ook een damesafdelingrestaurantschoenenafdelingbeautyhoek, playroom voor de kinderen en een lifestyle afdeling. Konijnendijk Mode is een winkel van 4000m2 en heeft genoeg keuze voor iedereen.