Naar boven

No One Else

No One Else

No One Else bij Konijnendijk Mode

Sinds een aantal jaar is dit hippe damesmerk bij ons te koop. Het is een damesmerk wat let op de laatste trends. De trendy items worden gecombineerd met basic items. Wat alle artikelen met elkaar gemeen hebben: door het gebruik van zachte stoffen, voelt elk artikel heerlijk aan en is het draagcomfort hoog.

Damescollectie

In de collectie van No One Else vind je zowel vesten, als t-shirts, tops, jurken en leuke trend items. Ben je op zoek naar een jurkje voor een bruiloft? Naar een festival vestje? Of naar een stoere top voor naar je werk? Neem dan eens een kijkje op de webshop.

Online kleding shoppen

In de online winkel van Konijnendijk Mode kan je altijd en overal dameskleding shoppen. Ben je op zoek naar een merk met een hoog draagcomfort, trendy items en betaalbare klassiekers? Dan zit je hier zeker gaat. In de online shop zijn ruim 40 merken te verkrijgen. Deze merken zijn ook te vinden in onze winkel in Zuid-Beijerland.

Winkelmerk

In onze winkel vind je op de begane grond een grote damesafdeling. Op deze afdeling zijn naast No One Else ook Freequent en On Top te vinden. Met ruim 150 topmerken voor dames en heren hoef je je niet te vervelen. Neem even pauze in ons Grand Café The Ritz en maak er een dagje uit van!