Naar boven

No One Else

No One Else

No One Else bij Konijnendijk Mode

Sinds een aantal jaar is dit hippe damesmerk bij ons te koop. No One Else is een damesmerk wat let op de laatste trends. De trendy items worden gecombineerd met basic items. Wat alle artikelen met elkaar gemeen hebben: door het gebruik van zachte stoffen, voelt elk artikel heerlijk aan en is het draagcomfort hoog.

Damescollectie

In de collectie van No One Else vind je zowel vesten, als t-shirts, tops, jurken en nog veek meer leuke, trendy items. Ben je op zoek naar een jurkje voor een bruiloft? Naar een festival vestje? Of naar een stoere top voor naar je werk? Neem dan eens een kijkje op de webshop.

Winkelmerk

In onze winkel in Zuid-Beijerland vind je op de begane grond een grote damesafdeling. Op deze afdeling zijn naast No One Else ook de merken Freequent en Cecil te vinden. Met ruim 150 topmerken voor dames en heren hoef je je niet te vervelen. Neem even pauze in ons Grand Café The Ritz en maak er een gezellig dagje uit van! Je kunt gratis voor de deur parkeren. Heb je net even wat extra advies nodig? Maak dan een afspraak voor één van onze arrangementen zoals het Styling Arrangement.