Naar boven

No Excess

No Excess

No Excess

No Excess is een Nederlands bedrijf gelegen in Amsterdam. Het bedrijf is opgericht in 1988. Ze streven al vanaf het begin het motto af; Simple, Strong, Sophisticated. Mode is de passie van No Excess. Ze maken gemakkelijke en betaalbare kleding voor mannen.


Het design

No Excess streeft er naar een gemakkelijke, stoere, karakteristieke en tijdloze stijl te creëren. De kleding moet elk moment draagbaar zijn, maar dan wel comfortabel. Wie wilt dat nou niet? Een chique look die ook nog eens lekker zit!
Wat No Excess ook graag toepast in haar kleding zijn; mooie details, originele prints, kwalitatieve materialen en bijzondere, net even anders uitgewerkte trends.


Online en in de winkel bij Konijnendijk Mode

No Excess is zowel verkrijgbaar bij ons in de winkel als op de online webshop. Wanneer je jouw favoriete item voor 22:00 uur besteld is deze morgen bij jou in huis. Ook kan je kiezen om achteraf te betalen. Kom je toch liever een kijkje nemen in onze winkel? Parkeren kan voor de deur en is gratis. In onze winkel vind je meer dan 150 merken. Heb je dorst gekregen tijdens het shoppen? Je krijgt het eerste bakje koffie of thee van het huis in ons Grand Café The Ritz!