Naar boven

Milestone jassen voor heren

Milestone
Er zijn geen resultaten gevonden voor de zoekopdracht.
Verder winkelen

Herenjassen 

De jassenfabrikant Milestone is in 1994 opgericht. Het herenmodemerk heeft zich gespecialiseerd in het maken van jassen van hoge kwaliteit waarbij luxe en functionaliteit hoog in het vaandel staat. De jassen worden gemaakt van unieke en innovatieve materialen. Daarnaast zijn ze afgewerkt met bijzondere details en worden ze gemaakt vanuit een functioneel oogpunt, maar uiteraard is er oog voor een luxe design.

Uitgebreide collectie

De jassen collectie bestaat uit diverse ontwerpen en stijlen. Hierdoor spreekt het merk een brede doelgroep mannen aan. Over het algemeen hebben de jassen een sportieve en stoere uitstraling. Dat is terug te zien in het veelvuldig gebruik van leer. Naast lerenjassen zijn er ook sportieve en stoere jassen voor iedere dag. Of nette jassen voor een speciale gelegenheid.  

Milestone jassen

Houd je van functionaliteit, een casual-sportieve stijl en kwalitatief goede jassen? Dan is Milestone zeker ieen merk voor jou. Door de unieke details en bijzondere materialen hebben deze jacks en jassen een degelijke en luxe uitstraling.

Milestone online shoppen

Je vindt Milestone online op de webshop van Konijnendijk Mode. Naast dit modemerk vind je hier nog ruim 40 andere bijzondere modemerken. Zit jouw merk er niet tussen? Kom dan gezellig langs in onze winkel in Zuid-Beijerland. Hier vind je namelijk maar liefst 150 dames- en herenmerken. Onze modeadvisieurs staan voor je klaar om je van passend advies te voorzien.