Naar boven

Mexx

(0)
Mexx Mexx is in 1986 ontstaan uit twee bestaande merken van designer Rattan Chadha. Hij voegde zijn herenmerk ‘Moustache’ en damesmerk ‘Emanuelle’ samen en verzegelde het met twee kussen in de vorm van de letter X. En zo was het merk Mexx geboren. Het bedrijf met Nederlandse roots heeft klanten wereldwijd en biedt fashion op alle fronten. In de jaren negentig ontwikkelde Mexx zichzelf tot één van de grootste lifestyle merken van de wereld. Kenmerken als design, inspiratie, kwaliteit en fashion van het merk zijn in al die jaren nooit veranderd. Kom gezellig langs bij Konijnendijk Mode en geniet van deze mooie collectie schoenen.Mexx

Mexx is in 1986 ontstaan uit twee bestaande merken van designer Rattan Chadha. Hij voegde zijn herenmerk ‘Moustache’ en damesmerk ‘Emanuelle’ samen en verzegelde het met twee kussen in de vorm van de letter X. En zo was het merk Mexx geboren. Het bedrijf met Nederlandse roots heeft klanten wereldwijd en biedt fashion op alle fronten. In de jaren negentig ontwikkelde Mexx zichzelf tot één van de grootste lifestyle merken van de wereld. Kenmerken als design, inspiratie, kwaliteit en fashion van het merk zijn in al die jaren nooit veranderd.

Je vind Mexx in onze winkel. Konijnendijk Mode is een winkel van 4000 m2 waar je nog 150 dames- en herenmerken kunt shoppen. Ondek merken naast Another Woman zoals Via Vai, Tango en Yaya. Heb je extra advies nodig? Maak dan een afspraak voor één van onze arrangementen. Tijd voor een pauze? Kom dan gezellig naar ons Grand Café The Ritz. Probeer het maandmenu uit of geniet van een lekker kopje koffie met gebak.