Naar boven

Damesbroeken van Maryley

Maryley

De broeken en jeans van Maryley

Maryley is een damesmerk en is afkomstig uit Italië. Het merk wordt ook wel het zusje van Please genoemd. Beide merken hebben bijzondere pasvormen, wassingen, stiksels en maken gebruik van allerlei soorten denim. Maryley is een jong, stoer en sexy merk en maakt gebruik van pasvormen die goed aansluiten op de vormen van een vrouw. Het merk maakt gebruik van korte collecties, waardoor er steeds weer nieuwe modellen broeken en jeans in de winkel verschijnen.

De damescollectie

De collectie van Maryley bestaat uit broeken en jeans. De broeken en jeans zijn in verschillende kleuren, materialen, modellen en stiksels verkrijgbaar. Combineer je jeans of broek van Maryley met een bovenstuk van bijvoorbeeld Yaya of Expresso.

Online damesbroeken kopen

Een grote collectie maar ook een veranderende collectie. Maryley verandert snel en heeft steeds nieuwe collecties om aan te sluiten op de mode van vandaag. De broeken van Maryley zitten erg comfortabel en bij sommige modellen wordt zelfs gebruikgemaakt van jogstof.

Maryley bij Konijnendijk Mode

In onze winkel in Zuid-Beijerland is een uitgebreide collectie van broeken en jeans van Maryley. Ziet hier niets tussen? Kijk dan bij onze andere merken, zoals: Esprit, Please, Yaya of G-Star. Ook online wordt een klein deel van de collectie verkocht. Hier shop je 24/7 de collecties van Konijnendijk Mode online. Betaal gemakkelijk, snel en veilig met Afterpay, Ideal of Creditcard.