Naar boven

Mart Visser


Wie is Mart Visser?


Mart Visser is dé succesvolle couturier uit Sleeuwijk. Deze unieke modeontwerper studeerde aan de hogeschool van Amsterdam en liep stage bij verschillende grote modeontwerpers. Sinds dat Mart Visser zijn eigen couturelabel heeft opgericht in 1993 is hij niet meer weg te denken uit de modewereld. Naast mode, is Mart ook actief op het gebied van kunst en interieur. Zo ontwerpt hij ook vloerkleden en gordijnen. Door de exclusieve en elegante stijl van Mart Visser is elk item, van een jurk tot een jas, een uniek item in jouw kledingkast!Unieke damesmode bij Konijnendijk Mode


Met het volgen van zijn eigen vrouwenbeeld probeert Mart Visser d.m.v. zijn kleding de vrouw op een voetstuk te plaatsten. Met de combinatie van zijn passie voor damesmode en een oog voor detail ontwerpt Mart unieke kledingstukken. Aan de pasvorm wordt elk seizoen zodanig veel aandacht besteed, dat elk figuur er op zijn best uitkomt. Met het gebruik en de liefde voor luxe stoffen en materialen stralen de collecties van Mart Visser luxe en duurzaamheid uit. Deze designkleding is een musthave met een bereikbare prijsklasse.

Collectie Mart Visser bij Konijnendijk Mode


De nieuwe Mart Visser collectie is nu te vinden op de damesafdeling bij Konijnendijk Mode. Je bent van dinsdag t/m zaterdag van harte welkom in onze winkel met maar liefst 4000 m2 winkelplezier.
Weet je zelf niet goed of iets bij je past of niet? Boek dan een Styling Arrangement bij Konijnendijk Mode en ga samen met één van onze gecertificeerde stylistes op zoek naar de perfecte items voor jou! Je maakt kennis met allerlei toffe fashionmerken zoals Summum, Nukus en Geisha. Naast het Styling Arrangement biedt Konijnendijk Mode nog meer arrangementen aan, zoals het VIP arrangement of  een Personal Shopper.

Konijnendijk Mode biedt de mogelijkheid diverse kledingstukken online te reserveren! De merken Delilah cosmetics en My Jewellery maken jouw outfit helemaal compleet.
Eenmaal dorst of trek gekregen van het shoppen? Loop dan gerust het Grand Café The Ritz van Konijnendijk Mode binnen. Het eerste kopje koffie of thee krijg je van het huis. Onze stylingadviseurs hopen je graag snel te zien bij Konijnendijk Mode!