Naar boven

Louis and MiaBovenstaande afbeelding is een sfeerimpressie. Neem contact op voor de actuele voorraad.

Louis and Mia

Louis and Mia is een echt Duits merk. Het merk is 70 jaar geleden opgericht door Stenau. Toen zijn ze begonnen met alleen maar blouses. Inmiddels zijn ze gegroeid en hebben ze o.a. shirts en jurken. Op dit moment zit hun zoon Ludwig samen met zijn vrouw en dochter in het bedrijf. Het merk is erg stijlvol en heeft exclusieve collecties. Het merk speelt in op de nieuwste trends, maar dan wel op hun eigen manier. Ze gaan voor mooi design en de beste kwaliteit.

De collecties van Louis and Mia zijn elegant, modern en fashionable. De kleding is van zeer fijne stof gemaakt en het is fijn om te dragen. Je ziet in de collecties terug komen dat de ze zachte kleuren en verschillende prints gebruiken. Je kan bij de kleding goed zien dat het van hoge kwaliteit is. Het is erg goed materiaal en de kleding blijft een langere tijd mooi. Het merk maakt kleding voor een brede doelgroep. Je kan het goed als 25 plusser dragen, maar ook als 50 plusser. Je kan met de kleding helemaal je eigen stijl creëren.


Louis and Mia bij ons in de winkel

Bij Konijnendijk Mode hebben we niet alleen Louis and Mia, maar ook nog 150 andere topmerken. Maar Konijnendijk Mode biedt meer, zo kan je gebruik maken van de verschillende arrangementen. Zo hebben we het Taxi-Arrangement voor de mensen die niet (meer) in de mogelijkheid zijn om zelf naar de winkel te komen. Daarnaast hebben we verder nog het VIP-Arrangement, Styling Arrangement, Personal Shopper en het Kostuum op Maat. Kom langs bij Konijnendijk Mode en beleef het nieuwe seizoen met ons!