Naar boven

Levete Room damesmode

Levete room

Levete Room is een damesmodemerk afkomstig uit Denemarken. De veredelde collecties van het Scandinavische merk worden ontworpen in het hoofdkantoor in Hellerup. Het doel van Levete Room is om moderne, tijdloze en elegante kleding te ontwerpen voor elke vrouw. De Levete vrouw is niet bang om elegante kleding in combinatie met elementen uit de mannelijke kledingkast te dragen. Het assortiment is zeer gevarieerd, van een stoere rok of jurk tot een zakelijke blazer, Levete Room heeft het allemaal!

De nieuwe Levete Room Collectie

De collecties worden ontworpen in Denemarken zijn geheel eigentijds en variëren enorm. Casual kleding, zakelijke blazers of een stoer jack, niets is te gek voor Levete Room. Pastelkleuren in combinatie met een simplistische stijl is iets dat veel voorkomt in de collectie van dit hippe fashionmerk. Ook zijn er verschillende invloeden van de Street Style terug te vinden in de nieuwe collecties.
 

Levete Room bij Konijnendijk Mode

In onze winkel vind je het merk Levete Room op de damesafdeling met andere merken als Only, Catwalk Junkie en Loavies. Onze winkel van 4000 m2 is goed bereikbaar via de A29. Parkeer gemakkelijk en gratis voor de deur. Laat je adviseren door één van onze mode adviseurs of boek een van onze fantastische arrangementen. Het is nu ook mogelijk om kledingstukken online te reserveren! Eenmaal dorst of trek gekregen van het shoppen? Loop dan gerust ons Grand Café The Ritz binnen. Het eerste kopje koffie of thee krijg je van het huis. Wij hopen je snel te zien!