Naar boven

KHRKTR

HET MERK KHRKTR

Casual, maar toch formeel. Het nieuwe mannenmodemerk KHRKTR (Kharakter) bevindt zich qua segment retailers bij Scotch & Soda. Daarmee bieden oprichters Stefan Compeer en Melvin Spaargaren een oplossing voor de werkende man die zijn pak tegenwoordig liever links laat liggen. Die kan nu, zo stellen Compeer en Spaargaren, nergens terecht voor een complete, niet te formele werkoutfit.

Het merk KHRKTR is een casual tailored mannenmodemerk dat vijf dagen in de week, from breakfast to bar, de werkende man faciliteert. KHRKTR vult eigenlijk de werkweek van de werkende man in. Dat betekent dat op maandag meer formele kleding wordt gedragen in verband met meetings en afspraken. Dinsdag staat voor zelfverzekerdheid en naar buiten gaan. Woensdag is de nieuwe vrijdag, dus goed voor een polo en een jasje. Donderdag staat voor reizen en comfort en op vrijdag kun je gerust je jasje thuis laten, terwijl je toch zakelijk gekleed bent.


KHRKTR BIJ KONIJNENDIJK MODE

Je kunt het merk KHRKTR nog niet in de webshop van Konijnendijk Mode vinden. Wel vind je hier tientallen andere dames- en herenmerken. In de winkel van Konijnendijk Mode vind je naast KHRKTR 150 andere dames- en herenmerken. Kom gezellig een dagje shoppen in de winkel in Zuid-Beijerland. Je kunt voor de deur parkeren en je jas kwijt in onze garderobe.