Naar boven

Inner Calm stijlvolle dameskleding

Inner-Calm

Online én in onze winkel: Inner Calm

Inner Calm is een trendy damesmerk. De collectie van dit merk bestaat uit kwalitatief hoogwaardige items die in mooie, zachte tinten verkrijgbaar zijn. Frisse kleuren maken dit voorjaar de intrede in jouw kledingkast in bijvoorbeeld de modekleur oranje en roze. De artikelen zijn in verschillende tinten gebaseerd op de modekleuren van het voorjaar en de zomer 2019.

Zusje van B by Bridget

Bridget Maasland heeft een aantal merken met ieder een verschillende doelgroep. Zo is Inner Calm het zusje van B by Bridget en Bridget the Label. Dit damesmerk staat vooral bekend om de t-shirts en sjaals met drukke prints en staat haaks op Inner Calm. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een rustige collectie. Artikelen van goede kwaliteit en waarin je je echt thuis voelt. Comfortabele kleding van mooie zachte materialen en kleuren.

De collectie van Inner Calm

Het merk is ontstaan vanuit een persoonlijke behoefte. Bridget Maasland sport veel en had de behoefte aan comfortabele kleding voor overdag. Kleding waarin je je lekker voelt en waarin je er toch gekleed uit ziet. Jezelf thuis voelen in je kleding, waar je ook bent. Het is kleding die door veel verschillende mensen gedragen kan worden. Je kan met de kledingstukken van Inner Calm verschillende looks samenstellen. De kleding kan stoer, comfortabel of juist klassiek gedragen worden. Een kledingstuk van dit damesmerk is een absolute toevoeging aan je kledingkast.

Winkelmerk

Natuurlijk ben je altijd van harte welkom in onze winkel! Bij de winkel zijn er genoeg gratis parkeerplaatsen om een dag rustig te kunnen winkelen. Neem ook een kijkje in ons gezellige Grand Café The Ritz. Het eerste kopje koffie of thee is van het huis! Naast dit mooie merk kun je ook terecht voor woonaccessoires, make-up, luchtjes, schoenen en nog veel meer!