Naar boven

Inner Calm stijlvolle dameskleding

Inner-Calm

Online én in onze winkel: Inner Calm

Hét nieuwe merk bij Konijnendijk Mode is het trendy damesmerk Inner Calm. De collectie van dit damesmerk bestaat uit kwalitatief hoogwaardige items die in mooie, zachte tinten verkrijgbaar zijn. Warme wollen vesten maken dit najaar de intrede in jouw kledingkast in bijvoorbeeld de modekleur taupe en donkergrijs. Mix het met hippe t-shirts, warme sjaals, jurken van zachte kwaliteit, relaxte damesbroeken en de fijnste truien. De artikelen zijn in aardse tinten gebaseerd op de modekleuren van het najaar 2015.

Zusje van B by Bridget

Bridget Maasland heeft een aantal merken met ieder een verschillende doelgroep. Zo is Inner Calm het zusje van B by Bridget en Bridget the Label. Dit damesmerk staat vooral bekend om de t-shirts en sjaals met drukke prints en staat haaks op Inner Calm. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een rustige collectie. Artikelen van goede kwaliteit en waarin je je echt thuis voelt. Comfortabele kleding van mooie zachte materialen en kleuren.

De collectie van Inner Calm

Het merk is ontstaan vanuit een persoonlijke behoefte. Bridget Maasland sport veel en had de behoefte aan comfortabele kleding voor overdag. Kleding waarin je je lekker voelt en waarin je er toch gekleed uit ziet. Jezelf thuis voelen in je kleding, waar je ook bent. Het is kleding die door veel verschillende mensen gedragen kan worden. Je kan met de kledingstukken van Inner Calm verschillende looks samenstellen. De kleding kan stoer, comfortabel of juist klassiek gedragen worden. Een kledingstuk van dit damesmerk is een absolute toevoeging aan je kledingkast.

Online bestellen?

Dat gaat heel gemakkelijk! Online bestellen gaat snel, makkelijk en veilig. Als je vandaag voor 22:00 uur besteld, heb je het morgen al in huis. Bestellingen  vanaf € 50,- worden gratis thuisbezorgd, geleverd bij een afhaalpunt of geleverd in onze winkel. Natuurlijk ben je altijd van harte welkom in onze winkel! Bij de winkel zijn er genoeg gratis parkeerplaatsen om een dag rustig te kunnen winkelen. Het eerste kopje koffie of thee is van het huis!