Naar boven

Immediate

Bovenstaande afbeelding is een sfeerimpressie. Neem contact op voor de actuele voorraad.


Immediate

Mannen die zich op een bijzondere dag stijlvol willen kleden, kiezen voor Immediate. Dit merk brengt een collectie bijzondere kostuums voor feestelijke of andere bijzondere gelegenheden in de winkel. Een trouwpak voor de eigen bruiloft of een mooi kostuum voor een feest van een ander. Met Immediate sta je er altijd netjes op!


Stijlvolle en mannelijke pakken en kostuums

De collectie van Immediate is gericht op mannen die waarde hechten aan een stijlvolle, mannelijke uitstraling. De pakken en kostuums zijn gemaakt van luxe materialen en zijn voorzien van een deskundige afwerking. De ontwerpers volgende laatste materiaal- en draagtrends op de voet. De collecties passen dan ook altijd bij de laatste ontwikkelingen op het gebied van lengte, taillering en draagcomfort.


De perfecte outfit voor jou

Op die belangrijke dag is er al genoeg om je druk over te maken. Over je uiterlijk hoeft dat met een Immediate in ieder geval niet. De kleding is gemaakt voor prettig draagcomfort en na een lange dag sta je er nog steeds gekleed op. Ook accessoires zoals dassen, riemen en strikjes worden door Immediate ontworpen.


Passend advies

Wij verzorgen je complete outfit door je te adviseren over combinaties en accessoires. Je past net zolang tot je helemaal tevreden bent. Onder het genot van een kopje koffie en met passend advies van één van onze mode adivseurs, zal je zeker slagen. Maak een afspraak voor Personal Shopper en weet zeker dat jouw favoriete styliste op de gewenste tijd aanwezig is.