Naar boven

Hooked

Bovenstaande afbeelding is een sfeerimpressie. Neem contact op voor de actuele voorraad.

Hooked armbanden

Het armbanden en horloge merk Hooked is een revolutionair merk en heeft een robuuste maar stijlvolle collectie. De armbanden zijn gemaakt van leder en edestalen elementen en zijn een kwalitatief hoogwaardig product.

Hooked staat voor liefde en passie. Dit komt vanuit een onverwachte hoek. In kranten op de voorpagina staan altijd nieuwsberichten over harde feiten, gebeurtenissen, terroristische aanslagen, politieke veranderingen, natuurlijke rampen of ongelukken.

In landen als India staat er altijd één bericht op de voorpagina dat niet valt onder het harde nieuws. Dit verhaal gaat over de mooiste, meest geliefde en passievolle voorwerpen en relaties die de wereld ons te bieden heeft. Vrienden, familie, gezondheid en geluk, gecombineerd met beeldschone sieraden voor de modebewuste mannen en vrouwen. Dat is Hooked!

Winkelmerk

De armbanden van Hooked vind je op de dames- en herenafdeling. Op de damesafdeling staat het merk gepresenteerd op de City afdeling tussen merken als Summum, Dante6 en Fifth House. Voor de herencollectie van Hooked kun je op de trend afdeling terecht. Hier vind je ook merken als Scotch & Soda, Cast Iron en Tommy! In onze winkel van 4000 m2 in Zuid-Beijerland hebben wij ook een restaurant waar je terecht kunt voor een heerlijke lunch of gebak van Koekela. Ook is er een playroom voor de kinderen en kun jij je jas kwijt in onze garderobe. Kom naar onze winkel en beleef dit seizoen met ons!