Naar boven

Hilfiger Denim

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger is een van de grootste en bekendste modemerk ter wereld. Het merk staat bekend om zijn klassieke Amerikaanse stijl, met een stoere twist.
Tommy Hilfiger is opgericht in 1985. Tommy vind het erg belangrijk dat de kleding van goede kwaliteit is en hecht veel waarde aan de consument. Tommy heeft een breed assortiment, namelijk voor; mannen, vrouwen en kinderen. Ze brengen naast kleding ook schoenen en accessoires op de markt.

Hilfiger denim

De Hilfiger Denim is een label van het welbekende merk Tommy Hilfiger. Dit label is geïnspireerd door de Amerikaanse denim klassiekers met een modern aspect. Deze kleding is iets te casual voor het Tommy Hilfiger- keurmerk, daarom is het ook gericht op de 18 tot 30 jarige consument. Het label is voor zowel mannen als vrouwen beschikbaar.

In de winkel verkrijgbaar bij Konijnendijk Mode

Hilfiger denim is verkrijgbaar in onze winkel en is er voor zowel mannen als vrouwen. Naast Hilfiger Denim hebben wij 150 andere mode merken in het bezit.  Ook krijg je het eerste kopje koffie of thee van het huis! Wil je jezelf eens extra verwennen? Maak dan een afspraak voor het VIP-arrangement. Hierin krijg je een uitgebreide kleuranalyse en advies op gebied van haar en make-up. Ook geniet je van een heerlijke lunch naar keuze in ons Grand Café The Ritz.