Naar boven

Harper & Yve

(20) (20 artikelen)
Harper & Yve Harper & Yve is een jong modelabel van Nederlandse bodem. Speciaal ontworpen voor vrouwen met een uitgesproken en unieke stijl. De collectie van Harper & Yve kleding is inspirerend, uniek, trendy,  easy-going, comfortabel en vooral stylish. De collecties bestaan ieder seizoen weer uit een gevarieerd assortiment met onder andere jurken, broeken, blouses en jassen. Trendy musthaves en echte eyecatchers die je perfect met elkaar kunt combineren en waarmee je een fashion statement kunt maken. Shop de nieuwe nieuwste collectie van Harper & Yve nu bij Konijnendijk Mode!Assortiment

Harper & Yve is een jong modelabel van Nederlandse bodem. Speciaal ontworpen voor vrouwen met een uitgesproken en unieke stijl. De collectie van Harper & Yve kleding is inspirerend, uniek, trendy,  easy-going, comfortabel en vooral stylish. De collecties bestaan ieder seizoen weer uit een gevarieerd assortiment met onder andere jurken, broeken, blouses en jassen. Trendy musthaves en echte eyecatchers die je perfect met elkaar kunt combineren en waarmee je een fashion statement kunt maken. Shop de nieuwe nieuwste collectie van Harper & Yve nu bij Konijnendijk Mode.

Trendy, comfortabel, uniek en stylish
Trendy, comfortabel, uniek en stylish, dat is waar het dameskleding merk Harper & Yve voor staat. Harper en Yve is een jong, trendy, Nederlands kledingmerk. In de collecties van Harper & Yve vind je altijd veel variatie met leuke items om jouw unieke look mee te creëren. Het gebruik van hoogwaardige materialen, de mooie afwerking en betaalbaarheid van de kleding heeft er voor gezorgd dat dit merk een echte favoriet is geworden van fashionista's. 

Harper & Yve bij Konijnendijk Mode 
Bij Konijnendijk Mode vind je een ruime keuze van Harper & Yve dameskleding met onderandere Harper & Yve jurken, blouses en rokken. Dit seizoen heeft Harper & Yve weer een geweldige collectie met allerlei fantastische prints voor het voorjaar. Ga voor een romantische jurk of bijpassende set of mix en match de prints, met de kleding van Harper & Yve kan je alle kanten op. Shop de nieuwe zomercollectie van Harper & Yve bij Konijnendijk Mode.