Naar boven

Harper & Yve

(17) (17 artikelen)
Harper & Yve is een jong Nederlands merk. Met hun trendy, comfortabele en stijlvolle collecties veroveren ze de markt. Shop de nieuwe zomercollectie van Harper & Yve nu bij Konijnendijk Mode.

Trendy, comfortabel, uniek en stylish


Trendy, comfortabel, uniek en stylish, dat is waar het dameskleding merk Harper & Yve voor staat. Harper en Yve is een jong, trendy, Nederlands kledingmerk. In de collecties van Harper & Yve vind je altijd veel variatie met leuke items om jouw unieke look mee te creëren. Het gebruik van hoogwaardige materialen, de mooie afwerking en betaalbaarheid van de kleding heeft er voor gezorgd dat dit merk een echte favoriet is geworden van fashionista's. 

Harper & Yve bij Konijnendijk Mode 


Bij Konijnendijk Mode vind je een ruime keuze van Harper & Yve dameskleding met onderandere Harper & Yve jurken, blouses en rokken. Dit seizoen heeft Harper & Yve weer een geweldige collectie met allerlei fantastische prints voor het voorjaar. Ga voor een romantische jurk of bijpassende set of mix en match de prints, met de kleding van Harper & Yve kan je alle kanten op. Shop de nieuwe zomercollectie van Harper & Yve bij Konijnendijk Mode.