Naar boven

Gimeau

(2) (2 artikelen)
Met Gimeau zetten we de nieuwe standaard voor alle liefhebbers van nagelverzorging. Met ons ruime aanbod aan nail art prints of klassieke tinten zijn we er voor jou, voor hem, voor haar, voor hen! Wij stellen u in staat om thuis uw eigen nagelsalon te creëren met onze hoogwaardige tools. Dit fantastische merk vind je nu bij Konijnendijk Mode!
Sorteren


Nagelkunst moet leuk en eenvoudig zijn en je de mogelijkheid bieden om jezelf te uiten. Wil je gewone nagels? We hebben je. Wil je het op smaak brengen? Geen probleem! Wilt u een sprankeling toevoegen aan uw dagelijks leven? We horen je. Wil je gekke patronen die opvallen in de massa? Laten we gaan! Wil je het op jouw manier mixen? Wees een trendsetter! Wij brengen de nagelsalon ervaring bij jou thuis! Creëer uw gimeament, precies zoals u dat wilt. Altijd en overal! Gimeau wilt je graag plezier bezorgen, door je een zelfverzekerd en stijlvol gevoel te geven met onze opvallende prints en klassieke tinten. Bij Gimeau geloven ze nailart een eenvoudige manier is om je humeur een boost te geven, terwijl je jezelf uitdrukt en je stijl naar een hoger niveau tilt. Daarom bieden wij een toegankelijker en handiger alternatief voor salonmanicures.

Door eigenlijk gewoon een full experience nagelsalon aan huis aan te bieden geeft Gimeau de vrijheid om  te beslissen waar, wanneer en met wie u uw nagels wilt laten doen. Gimeau is gemakkelijk aan te brengen en gemakkelijk te verwijderen. We luisteren en horen, we voelen en zien, onze ontwerpen spreken iedereen aan. Druk jezelf creatief uit.