Naar boven

Giacomo

(0)
Giacomo Het merk Giacomo is het perfecte merk wanneer je op zoek bent naar een mooie jas. Giacomo heeft ook goed voor ogen wat ze willen: comfortabele jassen met een perfecte pasvorm. Door de laatste trends in de gaten te houden zit er altijd wel wat voor je bij, en is er voor elke gelegenheid wel een jas te vinden.Giacomo bij Konijnendijk Mode
Het merk Giacomo is het perfecte merk wanneer je op zoek bent naar een mooie jas. Giacomo heeft ook goed voor ogen wat ze willen: comfortabele jassen met een perfecte pasvorm. Door de laatste trends in de gaten te houden zit er altijd wel wat voor je bij, en is er voor elke gelegenheid wel een jas te vinden. 

Giacomo: warme jassen voor koud weer
Het merk vindt het belangrijk om te letten op luxe details, opvallende kleuren en goede materialen. Zeker in Nederland heb je vaak een goede, warme jas nodig. Natuurlijk wilt niemand het koud hebben wanneer er een hevige regenbui is.  Met de jassen van Giacomo ben je dan zeker geslaagd, omdat ze jassen maken voor elke gelegenheid. 

Giacomo; van zachte jassen van imitatiebont tot lange wollen jassen
Houd je van een jas met een opvallende print? Of ga je liever voor een zakelijke look? Bij Giacomo kan je terecht voor al je wensen. Van een zachte jas van imitatiebont met dierenprint tot een lange parka. Of ga je liever voor een lange wollen jas, zodat je het altijd warm hebt? Giacomo zorgt ervoor dat het altijd goed past. Daarnaast kan je bij Giacomo ook terecht voor chique jassen. Je bent van harte welkom in onze winkel om dit damesmerk te komen bewonderen. Naast Giacomo bij Konijnendijk Mode zijn nog meer dan 150 andere merken te koop, zoals Creenstone of Barbara Lebek. We hebben ervaren modeadviseurs die je graag helpen met het uitkiezen van je ideale outfit. Wil je er zeker van zijn dat het gewenste artikel in de winkel hangt? Reserveer nu online en wij hangen het artikel voor je apart. Je kunt het dan in de winkel komen passen. Leuk om u persoonlijk te laten adviseren? Boek één van onze stylingarrangementen.