Naar boven

Gerke


Het damesmerk Gerke

Gerke is een familiebedrijf. Deze naam staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wat begon als een kleine kleermaker in Midden-Duitsland is uitgegroeid tot een trots bedrijf dat over de hele wereld opereert, dat nog steeds een bewustzijn van traditie en aandacht voor detail als zijn hoogste prioriteit beschouwt. Gerke concentreert zich op wat zij het beste doen: broeken. Sinds de oprichting van Gerke & Söhne GmbH in 1976 zijn de productiecijfers alleen maar omhoog gegaan.

Pasvorm en kwaliteit

Dit Duitse merk is er speciaal voor de vrouwen die een broek willen hebben van kwaliteit, vakmanschap en met een perfecte pasvorm. In de collectie van dit merk zijn zowel sportieve tot elegante damesbroeken te vinden. Er zijn verschillende pasvormen zodat er voor iedereen een geschikte broek is. Om aan alle kwaliteitsnormen te voldoen worden er denim stoffen geselecteerd uit Italië, Spanje, Turkije en Portugal. Hier komt de mooiste polyester, viscose en wol vandaan.

Winkelmerk

Dit damesmerk is sinds een aantal jaar in de winkel van Konijnendijk Mode te vinden. Naast dit merk zijn er in onze winkel van 4000 m2 nog 150 andere topmerken te shoppen. Denk bijvoorbeeld aan het merk Brax met prachtige damesbroeken. Dit kun je vinden op de bovenste verdieping. Heb je net een beetje extra advies nodig? Maak dan een afspraak voor het Styling Arrangement. Er wordt dan een figuuranalyse gemaakt zodat je met de perfecte items de deur uitgaat. Bij Konijnendijk Mode kun je je een gezellig dagje vermaken. Proef het heerlijke maandmenu in ons Grand Café The Ritz of geniet van een lekker kopje koffie met gebak van Koekela.