Naar boven

Garage the Basics

Bovenstaande afbeelding is een sfeerimpressie. neem contact op voor de actuele voorraad. 

Het merk Garage the Basics

Het merk Garage ligt door heel Europa in de jeanswinkels. Het merk staat voor goede kwalitatieve basis shirts tegen een betaalbare prijs. Zij zorgen ervoor dat het product altijd op voorraad is en de klant dus nooit misgrijpt. Het merk wordt sinds 2009 verkocht. Door de hoogwaardige garens die zij zelf inkopen, de stoffen die zelf breien en op een milieu vriendelijke manier verven, produceren zij T-shirts van perfecte kwaliteit. Aan alle eisen van het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen wordt voldaan door Garage!

Collectie

De collectie bestaat uit basis modellen, kwaliteiten en kleuren. Er zijn 2-pack verpakkingen in modellen als Single Jersey en boxershorts in katoen met elasthaan. Ook zijn er single pack T-shirts aanwezig binnen de collectie. Garage biedt de T-shirts voor zowel dames als heren aan in de kleuren, wit, zwart, grijs en blauw.

Winkelmerk

De basis T-shirts van Garage vind je op de herenafdeling. Op deze afdeling staat het merk gepresenteerd in de kelder tussen merken als Cast Iron, Superdry en Scotch & Soda. In onze winkel van 4000 m2 in Zuid-Beijerland hebben wij ook een restaurant waar je terecht kunt voor een heerlijke lunch of gebak van Koekela. Ook is er een playroom voor de kinderen en kun jij je jas kwijt in onze garderobe. Kom naar onze winkel en beleef dit seizoen met ons!