Naar boven

Gabbiano

(0)
Gabbiano Het merk Gabbiano is ontstaan tijdens een familiereis door Toscane. Sindsdien is het gegroeid tot een broeiend modemerk met meer dan 10 jaar ervaring. Tot op de dag van vandaag deelt Gabbiano dezelde passie om van het merk een internationaal merk van te maken. Gabbiano werkt op eenheid en familiegevoel.

Het kledingmerk Gabbiano
Gabbiano is een Nederlands urban lifestyle merk voor de jongvolwassen man. Gabbiano gelooft dat mannen pas echt gelukkig zijn als ze zichzelf zijn mede door de expressie van zijn unieke identiteit. Gabbiano gelooft in goede kwaliteiten en weten ook dat elk klein detail belangrijk is.


Het merk is de nieuwste trendsetter van "The Italian Look" op de internationale markt. Kwaliteit en perfectie horen bij de merk thuis. Geïnspireerd door de Italiaanse "Seize the day'' stijl en gebruik makend van stoere borduren en perfecte pasvormen levert Gabbiano Denim exclusieve fashion items voor mannen. De collectie bestaat voornamelijk uit stoere overhemden, shirts, longsleeves, truien en sweaters. Gabbiano is zelfbewust merk welke zijn inspiratie vind in het leven. Hierbij staat het merk voor sterk, stoer en robuuste zelfbewuste kleding voor mannen.

 
Wanneer kom jij langs?
Kom langs bij Konijnendijk Mode en ontdek onze winkel. In de winkel ben je van harte welkom en onze mode adviseurs staan altijd voor je klaar! Wil je persoonlijk advies, reserveer dan een Personal Shopper.  De styliste is dan op de gewenste dag en tijd aanwezig voor je om je te voorzien van passend advies. Even bijkomen van het winkelen? Ga dan voor een heerlijke lunch in ons Grand Café The Ritz.

Naast Gabbiano verkopen we bij Konijnendijk Mode ook herenmerken als Profuomo, Digel, HV Polo en meer. Dus kom snel langs bij onze winkel in Zuid-Beijerland en laat je verrassen.