Naar boven

Frank Lymann

Bovenstaande afbeelding is een sfeerimpressie. Neem contact op voor de actuele voorraad.
  

Het damesmerk Frank Lymann

Frank Lymann startte als 18-jarige in de mode industrie als vertegenwoordiger. Zo ontdekte hij dat hij passie had voor mode. Inmiddels is Frank Lymann een internationaal modemerk. Het merk is er speciaal voor de zelfverzekerde, unieke vrouw.

Collecties en kwaliteit

98% van de artikelen worden geproduceerd in Canada op een eerlijke manier, waardoor de topkwaliteit gewaarborgd blijft. In collecties van Frank Lymann zien we verschillende kleuren en patronen. Alles is makkelijk te combineren met elkaar en daarom is de kleding van dit merk geschikt voor verschillende gelegenheden.

Winkelmerk

Je vindt Frank Lymann in onze winkel op de bovenste verdieping. Naast dit merk hangen hier ook de merken Expresso, Vera Mont en Kyra&Ko. Net even wat extra advies nodig? Maak een afspraak voor het VIP-arrangement. Je wordt dan geadviseerd over de kleuren die bij je passen waardoor je er zeker van bent dat je er perfect uitziet. Wanneer je zelf niet in de gelegenheid bent om naar de winkel te komen, kun je het Taxi Arrangement boeken. Je wordt dan opgehaald en weer netjes thuisgebracht. Zo kun je toch een dagje onbezorgd winkelen in een winkel van 4000 m2 met 150 dames- en herenmerken. Voor een heerlijke lunch kun je terecht in ons Grand Café The Ritz. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle acties en evenementen.