Naar boven

Fellows herenkleding

Fellows

Fellows

Fellows staat voor casual sportieve, en vooral ook comfortabele, mode met veel combinatiemogelijkheden. Door in de collecties als rode draad dezelfde stijl en kleur te gebruiken zijn de verschillende items goed op elkaar afgestemd en hoef je je dus nooit zorgen te maken over de combinatie. De man die deze kleding draagt kan omschreven worden als een nuchtere, actieve en sportieve man die vooral draagcomfort erg belangrijk vindt. Een merk dat aansluit bij een sportief leven. 

Toine van Peperstraten 

Ooit werd het merk opgericht door Jack van Gelder. In zijn enthousiasme nam hij veel BN-ers  mee naar de showroom. Zo werd na het vertrek van Jack van Gelder al snel een nieuwe ambassadeur voor het merk gevonden, namelijk Toine van Peperstraten. De connectie van bekend sportend Nederland is terug te zien in de fotografie. O.a. voetballers als Arthur Numan en de broeders Witschge poseren in de collectie. 

Voor sportieve mannen

Fellows heeft een brede collectie als het gaat om overhemden, t-shirts en polo’s, overhemden, truien en sweaters en vesten. Bijna ieder item is met elkaar te combineren, zodat je eindeloos kunt mixen en matchen. Ben je liefhebber van modieuze, trendy, sportieve en casual kleding? Dan raden wij je dit merk aan!

Fellows online shoppen

Fellows is zowel online te verkrijgen als in de winkel van Konijnendijk Mode. Met natuurlijk de service die je van ons gewend bent. Shop je toch liever met één van onze modeadviseurs? Dan ben je van harte welkom in Zuid-Beijerland.