Naar boven

Fellows United

Fellows United Fellows staat voor een sportief en actief leven, waarbij de kleding vooral casual gedragen wordt. Maar ook voor een semi-formeel moment is Fellows door de verzorgde uitstraling goed geschikt. Bestel je vandaag je favoriete Fellows item, dan heb je dit binnen twee werkdagen in huis. Koop de Fellows collectie nú onine!

De bedenker van de Fellows herencollectie: Jack van Gelder

Zoek Jack van Gelder op in Wikipedia en je denkt al snel wat kan die man niet? Naast een bevlogen presentator en interviewer, was hij jarenlang de belangenbehartiger van Johan Cruyff's Sportswear en speelde de man in musicals en presenteerde een televisie-quiz. In 1993 besloot hij een kledinglabel te starten; For Fellows. Het merk kon direct rekenen op veel fans in de sport- en mediawereld en bouwde daarmee al snel een behoorlijke reputatie op. Binnen korte tijd had het een vaste plaats in de herenmode ingenomen en tot op de dag van vandaag is het een zeer succesvol merk.


Het gezicht van de Fellows collectie nu: Toine van Peperstraten

Jack van Gelder gaf het stokje door aan Toine van Peperstraten. Naast boegbeeld van Peperstraten heeft het merk een aantal andere bekende gezichten uit de voetbalwereld als ambassadeurs, waaronder Rob en Richard Witschge en Arthur Numan. Naast deze bekende Nederlanders zijn ook Guus Meeuwis en René Froger Fellows-fan. Leuk om te zien dat bekende Nederlanders het merk showen tijdens fotografiesessies en shows, maar ook in hun vrije tijd graag dragen. 


Fellows United mannenkleding

Fellows staat voor een sportief en actief leven, waarbij de kleding vooral casual gedragen wordt. Maar ook voor een semi-formeel moment is de Fellows herencollectie door de nette uitstraling geschikt. De collecties zijn ingericht op mix & match door als rode draad dezelfde stijl en kleur te gebruiken. De verschillende items binnen een collectie zijn goed op elkaar afgestemd en makkelijk in wisselende samenstelling te dragen. Ook een combinatie met de merken State of Art of NZA New Zealand Auckland is een aanrader. We geven je graag advies in onze winkel in Zuid-Beijerland. 


Fellows mannencollectie koop je nú online

De drager van Fellows herenkleding is over het algemeen de actieve man die veel buiten is en zich daar vrij wil kunnen bewegen. Fellows United heeft een brede collectie als het gaat om overhemden, t-shirts, polo’s, overhemden, truien, sweaters en vesten. Elk item is goed met een ander item uit dezelfde collectie te combineren. Voor liefhebbers van casual, sportieve maar ook trendy kleding kunnen we Fellows absoluut aanraden.Kijk vooral eens bij de Fellows truien die naast tijdloos zo duurzaam zijn dat je er meerdere seizoenen plezier van hebt. 


De Fellows herenkleding koop je natuurlijk bij Konijnendijk Mode

Fellows United is zowel online te verkrijgen als in onze winkel in Zuid-Beijerland. We helpen je graag bij het maken van een goede keuze. Met natuurlijk de service die je van ons gewend bent. Wil je er zeker van zijn dat je één op één geholpen wordt? Maak dan vooraf een afspraak met een van onze personal shoppers. We nemen graag de tijd voor jou en je wensen. Online bestellen is ook mogelijk. We hebben de beste items van Fellows voor je op voorraad. Bestel je vandaag, dan heb je je favorieten binnen twee werkdagen in huis.