Naar boven

Fellows

Fellows United

Het merk Fellows United

Fellows staat voor casual sportieve, en vooral ook comfortabele mode, met veel combinatiemogelijkheden. Door in de collecties als rode draad dezelfde stijl en kleur te gebruiken, zijn de verschillende items goed op elkaar afgestemd en hoef je je dus nooit zorgen te maken over de combinatie. De man die deze kleding draagt kan omschreven worden als een actieve, sportieve man die vooral draagcomfort erg belangrijk vindt. Een merk dat aansluit bij een sportief leven. 

Toine van Peperstraten 

in 1993 werd Fellows United opgericht door Jack van Gelder. Toen heette het merk nog For Fellows. In de enthousiasme van Jack van Gelder, nam hij veel BN-ers  mee naar de showroom. Zo werd na het vertrek van Jack van Gelder al snel een nieuwe ambassadeur voor het merk gevonden, namelijk Toine van Peperstraten. De connectie van bekend sportend Nederland is terug te zien in de fotografie. O.a. voetballers als Arthur Numan en de gebroeders Witschge poseren in de collectie. 

Voor sportieve mannen

Fellows United heeft een brede collectie als het gaat om overhemden, t-shirts, polo’s, overhemden, truien, sweaters en vesten. Bijna ieder item is met elkaar te combineren, zodat je eindeloos kunt mixen en matchen. Ben je liefhebber van modieuze, trendy, sportieve en casual kleding? Dan raden wij je dit merk aan!

Fellows online shoppen of in de winkel bij Konijnendijk Mode

Fellows United is zowel online te verkrijgen als in de winkel van Konijnendijk Mode op de begane grond van de herenafdeling. Met natuurlijk de service die je van ons gewend bent. Wil je er zeker van zijn dat je één op één geholpen wordt? Maak dan een afspraak voor het Styling Arrangement. Zo weet je zeker dat je snel en makkelijk aan de perfecte outfit komt! Is het artikel nog niet helemaal naar wens, maak dan gebruik van onze coupeuse service! In het seizoen is dat geheel gratis. Parkeer voor de deur, geniet van een gratis kopje koffie of thee en laat je verrassen door de nieuwste collectie in de winkel. U bent van harte welkom!

Reserveer nu het merk Fellows United!

Vanaf nu is het mogelijk om de collectie die er in de winkel hangt online te reserveren! Zo weet je zeker dat jouw favoriete items voor je apart hangen in onze winkel. Je reserveert het artikel in maximaal 2 verschillende maten en zodra wij het artikel uit de winkel hebben gehaald ontvang je een bevestigingsmail! De artikelen hangen maximaal 3 werkdagen voor je apart en kun je ophalen bij de kassa. Pas het op je gemak in de winkel en vraag advies aan één van onze medewerkers! Mocht het artikel niet naar wens zijn, geen probleem! Er zijn meer dan 150 andere modemerken waar wellicht wel iets voor je tussenhangt.