Naar boven

Falke

(66) (66 artikelen)

Falke panty's, sokken en ondergoed bij Konijnendijk Mode

Mode wordt gedreven door een eeuwige zoektocht naar schoonheid. Falke maakt het perfecte ontwerp voor elke klant. Falke maakt producten zoals; sportondergoed, sokken, panty’s, kousen en leggings. Het merk streeft naar perfectie. Hierdoor zijn de producten dan ook handgemaakt. Falke haalt het hoogst haalbare uit het draagcomfort en de uitstraling. Elk detail dient te worden geperfectioneerd, met expertise en passie.

Van goede kwalitatieve panty's tot comfortabele sokken

Als je op zoek bent naar kwaliteit, zit je bij Falke helemaal goed. Kousen, sokken, panty's, shirts en functioneel ondergoed, het assortiment van Falke biedt het allemaal! Op de Dames afdeling vindt u onder andere, comfortable sokken en verschillende varianten panty's zoals; transparante, semi-ondoorzichtige, ondoorzichtige, glanzende en matte panty's die variëren van 15, 20, 30 tot 50 of 100 denier. De verschillende modellen zijn allemaal weer vekrijgbaar in diverse kleuren als blauw, zwart, nude, grijs en bruin. De panty's zijn geschikt voor zakelijke, feestelijke of casual gelegenheden en hebben een hoog draagcomfort tijdens een zwangerschap. Door het gebruik van innovatieve breitechnieken, blijven de panty's mooi, zijn ze anti-ladder en hebben ze een stimulatie tegen cellulites! 
Op de Heren afdeling vindt u diverse eersteklas sokken in verschillende materialen, patronen, lengtes, kleuren en maten. Of het nu gaat om uni-kleurige modellen, sokken met strepen en stippen of is het voor sport, casual, zakelijk of een feest? Het zijn de perfecte sokken met een optimaal draagcomfort voor iedere gelegenheid! 

Falke Online en in de winkel van Konijnendijk Mode

In onze winkel hebben wij een groter aanbod van het merk Falke beschikbaar. Voor zowel dames als heren hebben wij diverse producten in ons assortiment zoals; sokken, panty's en kousen. Wij verkopen naast Falke nog 150 andere topmerken in onze winkel. Dit zijn merken zoals; YAYA, Mart Visser, Geisha en Fabienne Chapot. Heb je dorst gekregen van het shoppen? Je krijgt het eerst kopje koffie of thee van het huis in ons Grand Café The Ritz. Wil je eens advies krijgen van een van onze persoonlijke verkoopadviseurs, dit is mogelijk. Plan een afspraak met jouw favoriete styliste!