Naar boven

DNR

(0)
DNR Al vanaf 1960 maakt DNR jassen voor dames en heren en het merk wordt in meer dan 20 landen verkocht. Het maakt niet uit waar je bent of wat je doet; een DNR jas zorgt voor ongelimiteerde vrijheid en zelfverzekerdheid. Kom langs in de winkel of shop online!
Bovenstaande afbeelding is een sfeerimpressie. Neem contact op voor de actuele voorraad.

DNR Jackets

Al vanaf 1960 maakt DNR jassen voor dames en heren en het merk wordt in meer dan 20 landen verkocht. Het maakt niet uit waar je bent of wat je doet; een DNR jas zorgt voor ongelimiteerde vrijheid en zelfverzekerdheid.


RFID technologie

Een bijzonder kenmerk van het merk DNR is het gebruik van RFID technologie (Radio Frequency Identification). Sinds april 2014 werkt DNR met vernieuwende RFID technologie om het logistieke proces te bevorderen.


DNR bij Konijnendijk Mode

De DNR jassen zijn in onze winkel in Zuid-Beijerland te vinden. Je kunt voor de deur gratis parkeren en er is een garderobe aanwezig. Zin om rustig te starten met een kopje koffie of thee in ons Grand Café The Ritz? De eerste krijg je van het huis! Kom eens een kijkje nemen op onze herenafdeling! Naast het merk DNR bieden wij ook jassen aan van de merken Fortezza, Elvine, Reset en State of Art.