Naar boven

Dept dameskleding online

DEPT

DEPT Damesmode

DEPT is een opvallend en ondeugend merk. Het merk is trendy en modieus en maakt veel gebruik van verschillende kleuren en prints. Geen enkel item van DEPT is saai. In elke collectie zitten wel een aantal items die een grappig, spannend of gek detail hebben. Van een mooie jurk tot een draagbare jas. Maak een statement en laat zien wie je bent! 

DEPT is een trendy, kleurrijk en een stoer merk dat voor elke vrouw iets in het assortiment heeft. Je kunt met dit merk alle kanten op, door verschillende items te combineren maak je al snel van een stoere look, een sexy look. DEPT maakt veel gebruik van prints en mooie materialen.

Trends 2019

Het dames merk DEPT kan zich aansluiten bij de trends van 2019. Een mix van stoer, sportief en een retro knipoog. Perfect voor dames die net iets anders willen. Comfortabel maar zeker ook trendy. Ideaal voor hedendaags draagplezier! Merken die ook aansluiten bij de Easy Urban trend zijn Catwalk Junkie, Maison Scotch en Sisterspoint.

Online en in onze winkel

De collectie van DEPT is vekrijgenbaar bij Konijnendijk Mode. In de winkel staan onze modeadviseurs voor je klaar om je te adviseren bij het maken van de juiste keuzes. Parkeren kan gratis en voor de deur! In onze winkel van 4000 m2 vind je nog 150 andere merken! Nog even bijkomen? Drink een kopje koffie of thee in ons gezellige Grand Café The Ritz.  Je bent van harte welkom!