Naar boven

Denham the Jeanmaker

Bovenstaande afbeelding is een sfeerimpressie. Neem contact op voor de actuele voorraad.


DENHAM THE JEANMAKER

Het merk Denham the Jeanmaker is verkrijgbaar bij Konijnendijk Mode. Het merk Denham is een Nederlands jeanslabel, opgericht in 2008 door de Engelsman en internationaal gerespecteerde jeansmaker Jason Denham. Deze ontwerper was mede verantwoordelijk voor het succes van het merk Blue Blood. Na een uitgebreide reis bleef Jason Denham met een gevoel achter dat de wereld van denim verloren ging. Dat gevoel leidde tot de vorming van Denham, met een klein team van gepassioneerde creatievelingen achter zich. Met zijn talent voor het produceren van denim en brede kennis van zowel modernisme als traditionele werkkleding heeft hij een fris jeans label opgezet. De kleding is geïnspireerd op een oud patronenboek, waarop hij zijn creativiteit heeft losgelaten waardoor het merk met veel succes van de grond kwam. Met een passie voor vakmanschap worden de jeans en andere items op hoog niveau gemaakt. Ze mogen zichzelf niet voor niets Denham the jeanmaker noemen.

Jason Denham heeft een partnerschap met de beste wevers uit Italië en Japan en zij hebben net als heer Denham een obsessie voor denim en een passie voor innovatie. De kleding van het merk wordt geproduceerd op een originele manier met veel oog voor detail waarin jeans de hoofdrol speelt. Denham wil graag een totaalcollectie aanbieden zodat er een complete outfit met Denham kan worden samengesteld. Daarom fabriceert naast de welbekende jeans van Denham ook T-shirts en polo’s, casual overhemden en pullovers.

HERENCOLLECTIE IN ONZE WINKEL

De collectie van Denham is verkrijgbaar bij ons in de winkel. Je bent van harte welkom om dit herenmerk in onze winkel te komen bekijken. Naast Denham zijn hier nog 150 andere merken te koop, zoals Scotch en Soda en Cast Iron! We hebben ervaren modeadviseurs die je graag helpen met het uitkiezen van je ideale outfit. Wil je snel klaar zijn en persoonlijk advies krijgen? Reserveer dan een Personal Shopper. Je kunt gratis voor de deur parkeren en genieten van een heerlijk broodje in ons Grand Café The Ritz.