Naar boven

Delilah

(0)
Delilah Het merk is om vrouwen van alle leeftijden te helpen er mooier uit te zien en zich mooi te voelen. Delilah is een Brits merk en ontstaan uit een vriendschap tussen Rubert Kinston, Hanna Nickelson en Juliet White. De betekenis achter dit merk is verleidelijk maar heeft ook de naam van een zachtroze roossoort. Shop online of kom langs bij Konijnendijk Mode!


Make-up merk Delilah

Het merk is om vrouwen van alle leeftijden te helpen er mooier uit te zien en zich mooi te voelen. Delilah is een Brits merk en ontstaan uit een vriendschap tussen Rubert Kinston, Hanna Nickelson en Juliet White. De betekenis achter dit merk is verleidelijk maar heeft ook de naam van een zachtroze roossoort. De combinatie van tin en kroon goud, een rozige goudsoort die door Henry VIII werd geïntroduceerd, lopen als een rode draad door de collectie. Dit roept een moderne maar ook typisch Engelse associatie van luxe en schoonheid op.

Winkelmerk

Een mooie make-up maakt je outfit pas echt compleet. Sinds kort hebben wij het prachtige cosmeticamerk Delilah Cosmetics in onze winkel. Je kunt deze make-up lijn vinden op de 1e verdieping. Delilah Cosmetics staat voor schoonheid, kracht en zelfverzekerdheid. Het merk is dermatologisch getest, parabenen-vrij, dierproefvrij en milieubewust geproduceerd. Delilah Cosmetics is een elegant merk van hoge kwaliteit en is er voor vrouwen van alle leeftijden en voor ieder huidtype. De make-up is voor dagelijks gebruik maar natuurlijk ook voor dat extra beetje glamour tijdens een avondje uit. De collectie bestaat onder andere uit: foundation, poeder, blush, lippenstift, lipgloss en kwasten. Wil je meer weten over dit mooie cosmeticamerk? We adviseren je graag in onze winkel. Op de eerste verdieping vind je ook merken als Marie Stella Maris, Dante6, Summum en Mos Mosh. Wil je er zeker van zijn dat er een styliste voor je klaarstaat? Maak dan een afspraak voor het Styling Arrangement. Geef gerust aan dat je advies wilt ontvangen over het merk Delilah, dan zorgen wij ervoor dat de visagiste tijd voor je heeft.