Naar boven

Culture

(0)
Culture/ECC Culture/ECC brengt de essentie van Europese mode rechtstreeks naar onze winkels. De collecties weerspiegelen de rijke modetradities en creatieve geest van Europa. Elke creatie vertelt een verhaal en nodigt vrouwen uit om zichzelf uit te drukken door middel van stijlDe Europese Ervaring

Culture/ECC brengt de essentie van Europese mode rechtstreeks naar onze winkels. De collecties weerspiegelen de rijke modetradities en creatieve geest van Europa. Elke creatie vertelt een verhaal en nodigt vrouwen uit om zichzelf uit te drukken door middel van stijl. De stijl van Culture/ECC is tijdloos en veelzijdig. Of je nu op zoek bent naar een formele outfit voor een speciale gelegenheid, een chique ensemble voor op kantoor, of een comfortabele en toch stijlvolle look voor een dagje uit, Culture/ECC heeft altijd de juiste opties. Hun kledingstukken combineren moeiteloos klassieke elementen met eigentijdse trends.

Kwaliteit in Details
Bij Konijnendijk Mode delen we de toewijding aan kwaliteit met Culture/ECC. Elk kledingstuk is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd met aandacht voor detail. Het gebruik van hoogwaardige materialen en vakmanschap zorgt ervoor dat de kleding niet alleen prachtig oogt, maar ook lang meegaat. De Culture/ECC-collectie bestaat uit een mix van klassieke en moderne kledingstukken die elke klant een unieke uitstraling geven. Met ons uitgebreide assortiment, toewijding aan kwaliteit en betaalbare prijzen, spelen we in op de wensen van elke klant.

Culture bij ons in de winkel
Je vindt Culture in onze winkel in Zuid-Beijerland. Onze modeadviseurs staan altijd voor je klaar om de juiste hulp aan te bieden. Moeilijk ter been? Kijk nu op de website en maak gebruik van onze taxi arrangement. Je bent van harte welkom in onze winkel van dinsdag tot en met zaterdag en u kunt gratis parkeren. Even bijkomen tijdens het shoppen? Kom langs in ons Grand Café The Ritz en geniet van een kopje koffie of thee. Het eerste kopje is van het huis! Ieder seizoen organiseren wij weer leuke evenementen. Wil jij hiervan op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook & Instagram.