Naar boven

Cream dameskleding

Dit damesmerk vind je in onze winkel!

Cream is een damesmerk wat afkomstig is uit Denemarken. De Scandinavische mode valt bij Nederlandse vrouwen erg in de smaak. Dit komt omdat deze merken vrouwelijke kleding ontwerpen waar de pasvorm aansluit op de Nederlandse vrouw. Daarnaast is de stijl over het algemeen erg ‘clean’ en maken ze gebruik van mooie materialen en koele kleuren.

De collectie van Cream

Cream is een vrouwelijk merk vanwege de rustige kleuren, mooie pasvormen en bijzondere details. Je kan items van het merk heel leuk combineren met andere items uit de collectie. Of ga voor een combinatie met een ander merk, zoals In Shape of Object.

Mix and Match

De items uit de collectie zijn makkelijk met elkaar te combineren. Door een t-shirt, jasje en broek te combineren met een leuke sjaal, ben je helemaal gekleed. Daarnaast vind je jurken, vesten, jeans, tops in de collectie. De stijl van Cream is casual met een zomerse en vrolijke twist.

Cream bij Konijnendijk Mode

In de webwinkel van Konijnendijk Mode is Cream nog niet verkrijgbaar. Wel vind je hier 60 andere mooie merken. In onze winkel in Zuid-Beijerland is Cream, samen met 150 modemerken, wel te vinden. Je bent van harte welkom om de voorjaarscollectie te komen bekijken. Parkeren is gratis, net als het eerste kopje koffie of thee.