Naar boven

Clarks

Het merk Clarks is verkrijgbaar in onze winkel!

Actuele modetrends gecombineerd met vakwerk. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, verkoopt Clarks jaarlijks meer dan 50 miljoen paar. Vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit, gecombineerd met baanbrekende ontwerpen en innovaties staan daarbij altijd voorop.
Sinds de oprichting in 1825, door de broers Cyrus en James, is Clarks gevestigd in Street, een plaats in het Engelse graafschap Somerset. Ondertussen zijn we een internationale onderneming met verkooppunten in 35 landen.

Winkelmerk

Het merk Clarks is alleen verkrijgbaar bij ons in de winkel. Niet getreurd, want bij het vinden van goede schoenen is deskundig advies vaak gewenst. Daarom staat er altijd een mode adviseur voor je klaar. Wil je er zeker van zijn dat een mode adviseur naar wens beschikbaar is? Maak dan gratis een afspraak voor een Personal Shopper. Konijnendijk Mode is in Zuid-Beijerland nabij Rotterdam. Parkeer gemakkelijk gratis voor de deur. Naast het merk Clarks hebben wij nog meer dan 150 andere topmerken in onze winkel van 4000 m2! Denk aan merk als Australian of PME Shoes, ook deze schoenen merken vind je bij Konijnendijk Mode