Naar boven

Schoenen van Caprice

(0)
Caprice
 


Caprice schoenen

Het van oorsprong Duitse Caprice combineert kennis en ervaring van 3 generaties schoenmakers. Door het gebruik van uitstekende kwaliteit leer en hoge aandacht voor detail blijft Caprice zich constant verbeteren. Hun ‘Walking On Air’ slogo zegt het eigenlijk al, de schoenen bieden ondersteuning aan je voet en verminderen zo de druk. De modellen van Caprice doe je het liefst nooit meer uit.


Technologie in een schoen

Over Caprice schoenen is goed nagedacht. De schoenen zijn isolerend en verlagen de vochtigheid. Dit komt door een systeem van gaatjes en reliëf in de voering en binnenzool. De hakken van Caprice zien er van buiten normaal uit maar van binnen zit er allemaal technologie in. Er zitten speciale luchtkamers en stabilisatoren in de hakken die er voor zorgen dat de intensiteit van de schok dempen. Dit beschermt de gewrichten, ruggengraat en de tussenwervelschijven.


Comfortabele damesschoenen

Dat de schoenen goed doordacht zijn, dat weten we nu wel. Maar de schoenen zien er ook nog eens mooi uit. De kwaliteit is goed in orde door het gebruik van het beste leer en goede pasvormen. De damesschoenen zijn in allerlei soorten verkrijgbaar, lage hakken, hoge hakken, laarzen, korte laarzen, nette schoenen. Het aanbod schoenen is erg groot. Doordat de schoenen zo comfortabel zitten kunnen ze ook nog eens elke dag gedragen worden, zonder pijnlijke voeten te hebben. Je kunt de schoenen vinden op onze schoenenafdeling. Hier vind je ook schoenen van merken zoals: Unisa, Marco Tozzi en Gabor


Winkelmerk

Je maakt je outfit pas echt compleet met een paar mooie schoenen. Op de begane grond in onze winkel hebben wij een schoenenafdeling voor zowel dames als voor heren. In de winkel kun je in alle rust de schoenen passen. Onze winkel is gevestigd in Zuid-Beijerland waar je gratis voor de deur kunt parkeren. Op de andere afdelingen vind je nog 150 dames- en herenmerken. Boek één van onze arrangementen voor wat extra advies. Je kunt kiezen uit het VIP-arrangementStyling ArrangementPersonal ShopperKostuum op Maat en het Taxi-arrangement. Ieder jaar hebben wij weer toffe evenementen op de planning staan! Wil jij graag op de hoogte gehouden worden? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief onderaan de homepage of volg ons op social media.