Naar boven

Schoenen van Caprice

Caprice schoenen

Dit schoenenmerk maakt namelijk voor de meeste schoenen gebruik van leer. Dit zorgt er voor dat de schoenen extra comfortabel zitten en voorkomt blaren.  Dat Caprice ver gaat voor het comfort blijkt uit de aantallen octrooien die zijn aangevraagd. De schoenen moeten aanvoelen alsof je op wolken loopt.

Technologie in een schoen

Over Caprice schoenen is goed nagedacht. De schoenen zijn isolerend en verlagen de vochtigheid, dit komt door een systeem van gaatjes en reliëf in de voering en binnenzool. De hakken van Caprice zien er van buiten normaal uit maar vanbinnen zit er allemaal technologie in. Er zitten speciale luchtkamers en stabilisatoren in de hakken die er voor zorgen dat de intensiteit van de schok dempen. Dit beschermt de gewrichten, ruggengraat en de tussenwervelschijven.

Comfortabele damesschoenen

Dat de schoenen goed doordacht zijn, dat weten we nu wel. Maar de schoenen zien er ook nog eens mooi uit. De kwaliteit is goed in orde door het gebruik van het beste leer en goede pasvormen. De damesschoenen zijn in allerlei soorten verkrijgbaar, lage hakken, hoge hakken, laarzen, korte laarzen, nette schoenen. Het aanbod schoenen is erg groot. Doordat de schoenen zo comfortabel zitten kunnen ze ook nog eens elke dag gedragen worden, zonder pijnlijke voeten te hebben. 

Online schoenen

In onze winkel zijn dames- en herenschoenen te koop. De schoenen zijn op elke afdeling te vinden. Caprice vind je op de damesafdeling op de begane grond. Zo shop je jouw gehele outfit gemakkelijk in één keer! Je bent van harte welkom!