Naar boven

Bob

Bovenstaande afbeelding is een sfeerimpressie. Neem contact op voor de actuele voorraad. 


Bob Company

Bob Company is een Italiaans merk dat is geïnspireerd door positiviteit en originaliteit. De collecties bestaan uit kleding van hoge kwaliteit. Denk aan softcolberts, comfortabele polo’s en zachte truien. Met de kleding van Bob laat je zien dat je een eigen stijltje hebt.

Pasvorm en kwaliteit

Dit merk ontwerpt unieke, vrolijke en gekleurde kledingstukken om zowel casual als feestelijk  te dragen. De polo’s zijn gemaakt van katoenstretch waardoor ze heerlijk comfortabel aanvoelen. Mannen die houden van uniek e combinaties zitten helemaal goed bij dit merk. De pasvorm is uitstekend en alle items zijn voorzien van toffe details.

Winkelmerk

Je shopt Bob Company in onze winkel. Maak naast het merk Bob Company ook kennis met één van de andere 150 merken in onze winkel. Merken zoals Cast Iron en Denham zijn ook de vinden bij Konijnendijk Mode. Nog schoenen nodig? Onze stylistes helpen je graag met het uitzoeken van een gehele outfit, zodat je in één keer klaar bent met winkelen! Kom even bij en geniet van een heerlijke lunch in ons Grand Café The Ritz. Iedere maand kun je hier kiezen voor het vernieuwende maandmenu. Ieder seizoen organiseren we feestelijke evenementen voor dames en heren! Blijf op de hoogte door je in te schrijven op onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram.